– Kneet mitt kunne ikke vært i bedre hender!

– I mange år har jeg hatt problemer og store smerter i knærne. Det henger sammen med at jeg har et yrke hvor det er mye hardt kroppsarbeid som gir store belastninger på knærne.

– Jeg har forsøkt med opptrening og øvelser for å se om det kunne hjelpe knærne mine, men ingenting har hjulpet.

– En dag låste det ene kneet seg helt, og jeg falt rett og slett rett i bakken. Heldigvis klarte jeg å ta meg for! Da jeg ikke klarte å rette ut kneet, tok jeg kontakt med helseforsikringen som vi har gjennom jobben. Jeg fikk time til MR. Bildene viste artrose og veldig nedslitte ledd, og jeg ble henvist videre til utredning hos ortoped Arne Kristian Aune på Aleris Drammen.

– Da jeg kom til Dr. Aune hadde jeg store hevelser rundt kneet, så Aune sendte meg på en fire ukers fysioterapi-behandling. Han kunne ikke operere på et så hovent kne, forteller Bernt Eriksen. Hevelsen gikk ned og Bernt fikk styrket musklene i kneet så det ble klart til kneoperasjon. 

– Selve operasjonen og behandlingen jeg har fått ved Aleris Drammen har vært helt fantastisk. Helt fra anestesilegen til utskrivelsen! Jeg følte meg veldig godt ivaretatt hele veien med god informasjon og hyggelige mennesker. Etter operasjon har jeg hatt forholdsvis lite smerter, og kneet føles veldig fint. Jeg er veldig glad for at jeg la skjebnen til kneet mitt i Aunes hender. Det kunne ikke vært i bedre hender. Takk! 

Kneprotesepasient, Bernt Eriksen (63)