Aleris – sykehus på første klasse!

- Skriv det, for det har det virkelig vært. Jeg sier det fra hele mitt hjerte. Hele prosessen hos Aleris har vært en sann fornøyelse og ortoped Kristian Bjørgul er bare helt fantastisk, sier Tor Ivar, kneprotesepasient (72 år).

Vi møter Tor Ivar på sengeposten på Aleris Sykehus og Røntgen Frogner kun én dag etter kneproteseoperasjonen, og han smiler fra øre til øre. – Jeg føler meg så godt ivaretatt her, sier han.

- Jeg hadde gått en stund med langt utviklet artrose i kneet. Jeg kjente det svært godt når jeg belastet kneet. Så for meg var det helt klart hva jeg måtte gjøre. Vi kjenner godt til Aleris, så det var ingen tvil om hvor og hvem jeg skulle gå til når det ble bestemt at jeg måtte ha kneprotese.

Tor Ivar forteller at det kun er to ting han ønsker å bruke penger på i sin alder, og det er helse og reise. Uten god helse kan han heller ikke reise. - Så da bestilte jeg en konsultasjon hos ortoped Kristian Bjørgul, og etter en veldig hyggelig konsultasjon ble det satt opp operasjon en uke etterpå. Tenk at jeg kunne få operasjon så raskt!

De vanligste sykdommer der kneprotesekirurgi er aktuelt er ved artrose (slitasjegikt), revmatoid artritt (leddgikt), bruskskade etter brudd, bruskskade etter korsbåndskade og meniskskade. Innsetting av kneprotese kan være aktuelt om du har invalidiserende knesmerter som resultat av ulike typer leddgikt eller kneskader.

Dr. Bjørgul kommer inn for å sjekke kneet og forteller at operasjonen er svært vellykket.  - Tor Ivar bøyer kneet opp til 90 grader allerede, og det er svært bra. Jeg er godt fornøyd.

 

Litt over fire uker etter operasjon tar vi kontakt med Tor Ivar Hansen igjen. Han er fortsatt strålende fornøyd og har såvidt begynt å trene uten krykker. - Alt er i god rute! smiler han. Jeg har begynt å hjelpe til litt hjemme og er flink til å trene. Så dette tror jeg skal bli veldig bra. Du får hilse dr. Bjørgul og si at jeg fortsatt er veldig fornøyd, avslutter Tor Ivar. 

Ønsker du mer informasjon om kneproteseoperasjoner hos Aleris? Bestill konsultasjon her.