Hofteartroskopi-pasient: -Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med Aleris! Nå kan jeg fortsette å leve det livet jeg ønsker!

– Smertene jeg hadde gjorde at livskvaliteten sank, og jeg kunne ikke leve det aktive livet jeg er så glad i. Nå er jeg klar for å trene meg opp - og jeg gleder meg til å komme opp på sykkelen igjen!

Det sier Gard (35) på tremånederskontroll etter en hofteartroskopi hos ortoped Harald Hovind ved Aleris Frogner i Oslo

– Jeg driver aktivt med roadracing, og da blir kroppen naturlig nok utsatt for harde fall og vridninger, forteller Gard og fortsetter. - Tidligere i år fikk jeg gradvis mer og mer vondt i hoftene, og smertene forplantet seg oppover i korsryggen. Det var vondt å stå opp fra sengen, eller å gå ut av bilen. Jeg som ønsker å leve et aktivt liv, kan ikke ha det sånn. Det er jeg altfor ung til!

-Jeg gikk til fysioterapeut og tok en CT da legen min trodde det var muskulært, eller en såkalt Gilmore's groin, men øvelsene hjalp ingenting. Så da tok jeg kontakt med helseforsikringen min, sier han.

-Jeg fikk raskt time hos ortoped Harald Hovind på Aleris på Frogner. MR-bildene viste at jeg hadde en labrumskade, det vil si at en hinne som skulle holde ting på plass i hoften min hadde røket tvers av. Jeg ble operert på en torsdag, og mandag var jeg på jobb. Jeg gikk selvfølgelig på krykker en stund, men ikke lenge etterpå kunne jeg begynne å trene meg opp igjen.

– Jeg er strålende fornøyd med ortoped Harald Hovind, Aleris og hele prosessen jeg har hatt. Nå er jeg klar for å ha et aktivt liv igjen!

 

Ønsker du en vurdering fra en av våre dyktige ortopeder?

Send inn dette skjemaet, så tar vi kontakt med deg!

Jeg ønsker time hos ortoped