Skip to Content

Utvekst i øregangen

Trange, tette og innsnevrede øreganger oppstår ofte som et resultat av benutvekst (eksostose) i øregangen. Dette kan gjøre deg lettere disponert for eksem i øregangen og opphoping av ørevoks.

En slik utvekst synes å være en reaksjon i beinvevet på grunn av kaldt vann som kjøler ned øregangen. Derfor er tilstanden særlig utbredt blant svømmere og surfere.

Vanlige symptomer:

  • Redusert hørsel eller hørselstap
  • Økt forekomst av øreinfeksjoner (betennelse og væsking fra øret)
  • Opphoping av ørevoks, vann og såperester

Dersom tilstanden er stadig tilbakevendende kan det være aktuelt å fjerne utveksten kirurgisk.


Her får du utført denne tjenesten


Jörg Törpel

Jörg Törpel

Øre-nese-hals-spesialist

Stavanger

Kenneth Ommundsen

Kenneth Ommundsen

Øre-nese-hals-spesialist

Stavanger

Thamprasert Falch Plaipetch

Thamprasert Falch Plaipetch

Øre-nese-hals-spesialist

Stavanger


Priser medisinsk senter

Priser medisinsk senter

Prisene gjelder fra 1. februar 2018. Aleris dekker et bredt tilbud av fagområder, og vi kan derfor ofte tilpasse løsninger basert på individuelle behov. Vår prisliste er derfor ikke utfyllende. Kontakt oss for mer informasjon. Ekstrakostnad for laboratorieprøver og annet kan påløpe.

Se priser >

Priser sykehus

Priser sykehus

Prisene gjelder fra 1.februar 2018. Aleris dekker et bredt tilbud av fagområder, og vi kan ofte tilpasse løsninger basert på individuelle behov. Vår prisliste er derfor ikke utfyllende. Kontakt oss for mer informasjon. Avbestillingsfristen er 24 timer før timen begynner, har du time på mandag er avbestillingsfristen fredagen før. Hvis du ikke møter til avtalt tid, eller avbestiller for sent, blir du fakturert kr 690 kroner + gebyr.

Se priser >


Back to top