Skip to Content

Ikke-allergisk rhinitt

Ikke-allergisk rhinitt er en svært vanlig plage som kan påvirke livskvaliteten. Aleris Frogner tilbyr nå en ny, effektiv behandlingsmetode.

Hvis ikke-allergisk rhinitt forblir ubehandlet, kan det ha betydelig innvirkning på helsen og føre til andre helseproblemer, som øreinfeksjon, astma, irritert luftveier og obstruktiv søvnapné.

Behandling av ikke-allergisk rhinitt

Aleris tilbyr nå KOS (Kinetic Oscillation Stimulation) som er en ny behandlingsmetode for ikke-allergisk rhinitt. KOS-metoden er en ikke-kirurgisk metode som ikke krever bedøvelse eller medisinering. Du vil heller ikke trenge sykemelding i etterkant av behandlingen. De fleste trenger kun en behandling av hvert nesebor.

KOS stimulerer neseslimhinnen og det autonome nervesystemet.  Pasienter som har fått den nye KOS-behandlingen, har rapportert om umiddelbar lindring eller redusert nesetetthet og nysing i løpet av få dager. 

 

 

"Jeg var plaget av tett nese i mange år og hadde prøvd mange forskjellige behandlingsmetoder uten suksess. Etter at jeg fikk KOS-behandlingen, var forskjellen som natt og dag. Det var fantastisk å kunne puste uten problemer igjen."

 

Symptomer på ikke-allergisk rhinitt

Mange mennesker er plaget av tett, rennende nese og hyppig nysing, et symptom som kalles rhinitt. Rhinitt kan gjøre pusting vanskeligere og forstyrre søvnen, noe som kan føre til økt tretthet. Neseplager uten allergi, såkalt ikke-allergisk rhinitt (vasomotorisk rhinitt) finnes i alle grader fra nesten normal neseslimhinne til et bilde som minner om kronisk allergisk rhinitt (helårs-rhinitt). 


Finn din nærmeste avdeling


Sonja Solbakken

Sonja Solbakken

Øre-nese-hals-spesialist

Oslo

Oscar Ohene Asante

Oscar Ohene Asante

Øre-nese-hals-spesialist

Oslo

Amer Niaz

Amer Niaz

Øre-nese-hals-spesialist

Oslo

Per Leganger Larsen

Per Leganger Larsen

Øre-nese-hals-spesialist

Oslo

Philip M Fodstad

Philip M Fodstad

Øre-nese-hals-spesialist

Oslo


Priser medisinsk senter

Priser medisinsk senter

Prisene gjelder fra 1. februar 2018. Aleris dekker et bredt tilbud av fagområder, og vi kan derfor ofte tilpasse løsninger basert på individuelle behov. Vår prisliste er derfor ikke utfyllende. Kontakt oss for mer informasjon. Ekstrakostnad for laboratorieprøver og annet kan påløpe.

Se priser >

Priser sykehus

Priser sykehus

Prisene gjelder fra 1.februar 2018. Aleris dekker et bredt tilbud av fagområder, og vi kan ofte tilpasse løsninger basert på individuelle behov. Vår prisliste er derfor ikke utfyllende. Kontakt oss for mer informasjon. Avbestillingsfristen er 24 timer før timen begynner, har du time på mandag er avbestillingsfristen fredagen før. Hvis du ikke møter til avtalt tid, eller avbestiller for sent, blir du fakturert kr 690 kroner + gebyr.

Se priser >


Back to top