Skip to Content

Analfissur

Analfissur er sprekkdannelse i huden rundt endetarmsåpningen, som kan gjøre tømming av tarmen svært smertefull. Ofte vil tilstanden bedres spontant etter seks uker, men hos noen er tilstanden tilbakevendende/kronisk, og vil kreve behandling.

Analfissur kan f.eks være forårsaket av hard avføring/forstoppelse eller analt samleie, men ofte finner man ingen åpenbar årsak til tilstanden. For å få stilt diagnosen vil legen inspisere det infiserte området og se etter de typiske symptomene; friskt blod utenpå avføringen, væsking, kløe og lokal hevelse. For mange vil kostendringer og lokal behandling med kremer/salver være tilstrekkelig, det er også en del som har effekt av injeksjonsbehandling med botulinumtoksin. Hvis situasjonen ikke bedres av dette, kan det bli aktuelt med kirurgisk behandling.

Vi på Aleris kan hjelpe deg å bli kvitt problemet, ta kontakt for konsultasjon!


Finn din nærmeste avdeling


Andri Konradsson

Kirurg

Stavanger

Bjørn Østby

Generell kirurg

Oslo

Trond Dyngeland

Trond Dyngeland

Generell kirurg

Oslo


Priser sykehus

Priser sykehus

Prisene gjelder fra 1.februar 2018. Aleris dekker et bredt tilbud av fagområder, og vi kan ofte tilpasse løsninger basert på individuelle behov. Vår prisliste er derfor ikke utfyllende. Kontakt oss for mer informasjon. Avbestillingsfristen er 24 timer før timen begynner, har du time på mandag er avbestillingsfristen fredagen før. Hvis du ikke møter til avtalt tid, eller avbestiller for sent, blir du fakturert kr 690 kroner + gebyr.

Se priser >


Back to top