Skip to Content

Time hos bryst- og endokrinkirurg

Våre erfarne bryst- og endokrinkirurger utreder og behandler både godartede og ondartede tilstander i brystet. Det er kort ventetid, og du trenger ikke henvisning.

Du er velkommen til konsultasjon hos våre bryst- og endokrinkirurger dersom:

  • Du ønsker kontroll etter gjennomgått behandling for brystkreft. Kontrollene er jevngode med de som gjennomføres ved de offentlige sykehusene ved 1, 2, 5 og 10 år etter operasjonen. Vi tilbyr også kontroller som normalt gjennomføres av fastlegen 3, 4, 6, 7, 8, og 9 år etter operasjonen. Disse er viktige for å utelukke tilbakefall. Ta gjerne med bildene fra din forrige mammografi.

  • Du har spørsmål rundt bivirkninger av gjennomgått eller pågående behandling. Vi kan om nødvendig hjelpe deg å tilpasse behandlingen.

  • Du ønsker rekonstruksjon etter brystkreft og trenger en samtale rundt hvilke muligheter som finnes. 

  • Du har fått påvist BRCA-genfeil og ønsker å fjerne brystene og sette inn proteser for å forebygge utvikling av brystkreft.

  • Du ønsker kontroller i forbindelse med BRCA- bærertilstand.

  • Du har kuler eller andre symptomer fra brystene.

Ta kontakt via skjema på siden eller ring oss på telefon 22 54 11 45


Finn din nærmeste avdeling


Joanna Majak Gundersen

Joanna Majak Gundersen

Spesialist i bryst- og endokrinkirurgi

Oslo

Mariam Löfwander

Mariam Löfwander

Spesialist i bryst-og endokrinkirurgi

Oslo


Priser sykehus

Priser sykehus

Prisene gjelder fra 1.februar 2018. Aleris dekker et bredt tilbud av fagområder, og vi kan ofte tilpasse løsninger basert på individuelle behov. Vår prisliste er derfor ikke utfyllende. Kontakt oss for mer informasjon. Avbestillingsfristen er 24 timer før timen begynner, har du time på mandag er avbestillingsfristen fredagen før. Hvis du ikke møter til avtalt tid, eller avbestiller for sent, blir du fakturert kr 690 kroner + gebyr.

Se priser >


Back to top