Åreknutebehandling: Jeg fikk livet tilbake!

– Jeg klarte kun å gå 25 skritt av gangen før jeg fikk kramper i hele benet. Jeg hadde klumper som så ut som små sukkerbiter på leggen. Det var forferdelig vondt, forteller Rigmor Ovenstad (68) fra Lier om åreknuteplagene sine.

Bare én uke etter åreknutebehandling hos Dr. Arvesen på Aleris Colosseum-Nobel i Oslo har hun vært på juleshopping i mange timer. Hun sover godt om natten og har ikke noe vondt.

– Det er så deilig! Nå kan mannen min og jeg endelig reise på ferie og gå lange turer uten at det gjør vondt, fortsetter Rigmor.

Rigmor fikk betennelse i vevet i benet. Hun hadde gått til en rekke behandlinger og fått mange piller for å dempe smertene, men ingen hadde funnet ut av hva som var galt med benet hennes.

–Jeg trodde det skulle gå over, men det gjorde det ikke. Det ble bare verre, sier hun.

Etter lang tid med mye smerter, tok mannen hennes til slutt kontakt med dr. Anne-Bente Larsen, allmennlege på Aleris Frogner. Hun satte av en time til Rigmor, og fant fort ut av hva som feilte henne. Rigmor ble anbefalt å bestille time hos Dr. Alfred Arvesen ved Aleris Colosseum-Nobel. Én uke senere var Rigmor på ny konsultasjon.

– Dr. Arvesen var så flink til å forklare, og jeg var helt rolig før åreknutebehandlingen uken etter. -

Jeg skjønte at han ville gjøre benet mitt bra igjen, forteller Rigmor.

– Det er så godt å bevege seg igjen – uten smerter. Jeg burde ha gjort dette for lenge siden. Jeg er evig takknemlig og skal anbefale dere til alle jeg kjenner, avslutter Rigmor.

 

Ønsker du gratis og uforpliktende vurdering av dine åreknuter? 

Fyll inn dette skjemaet, så tar vi kontakt.

Jeg ønsker gratis vurdering av mine åreknuter