– Endelig kan jeg gå på ski uten smerter!

aareknuter_terje_1008.jpg

– Jeg har slitt med åreknuter i mange år, og særlig det venstre benet har vært veldig vondt med store åreknuter ved foten, forteller Terje (61). – Jeg fikk tips om at jeg kunne bruke helseforsikringen gjennom jobben for å få behandling av åreknutene.

Åreknuter er vener som har svulmet opp fordi blodet ikke strømmer gjennom som de skal. De ser ut som lokale blålige hevelser på beinet, og kan stå ut fra huden. Mange opplever spreng, tyngdefølelse og hevelse i bena utover dagen og i varmt vær. Jobb eller fritidsaktiviteter oppleves som stadig mer slitsomt.

– Jeg har en veldig aktiv jobb og går mye på ski, men all aktiviteten har gjort vondt de siste årene, fortsetter Terje.

Terje tok kontakt med forsikringsselskapet og ble henvist til Aleris Colosseum-Nobel. Han reiste til Oslo, og i løpet av noen dager var han ferdig behandlet av Dr. Alfred Arvesen.

– Bare en uke etter åreknutebehandlingen kunne jeg gå to mil på ski uten at det gjorde vondt i beina. Jeg burde gjort dette for lenge siden.

– Jeg har bare positive ting å si om Aleris og Dr. Alfred Arvesen. Alt gikk på skinner, og jeg fikk veldig mye god informasjon underveis. De hadde tid til meg, og jeg følte meg veldig godt behandlet, avslutter Terje. 

 

Ønsker du gratis og uforpliktende vurdering av dine åreknuter? 

Jeg ønsker gratis vurdering av mine åreknuter