Møt plastikkirurg Børge Davik!

Dr. Børge Davik er nyansatt plastikkirurg ved Aleris Sykehus Frogner, og vil også reise til Ålesund og Tromsø for konsultasjoner og operasjoner. Han har lang erfaring innen plastikkirurgi, og får svært gode tilbakemeldinger fra sine pasienter. Han spesialområder er avanserte brystrekonstruksjoner og formende kirurgi.

-For meg er det avgjørende å ha en god dialog med pasientene både før og etter et eventuelt inngrep, forteller dr. Børge Davik som er ny plastikkirurg ved Aleris på Frogner i Oslo.

–Det er viktig for meg å forstå pasientens ønsker og behov. Jeg opplever ofte at pasienten selv har klare formeninger om resultatet, og da er det viktig for meg og sammen med pasienten kunne diskutere hva som er realistisk å få til. Dette for å sikre et resultat som er i tråd med pasientens forventinger. Noen trenger mer råd og veiledning, og da hjelper jeg til så godt jeg kan. 

Dr. Davik har arbeidet som plastikkirurg i 10 år og har derfor lang erfaring å øse av. Han er en anerkjent kirurg som også får svært gode tilbakemeldinger fra sine pasienter.

–Jeg er nøye og vil at resultatet skal se best mulig ut, presiserer han og legger til: -Pasientsikkerheten kommer alltid først.

Avanserte brystrekonstruksjoner og formende kirurgi er blant dr. Daviks spesialiteter, og han har lang erfaring med  ulike former for  kosmetiske plastikkirurgiske inngrep. Davik har tidligere arbeidet med plastikkirurgi  bl.a. ved Arendal Sykehus, Akershus Universitetssykehus, St. Olavs Hospital i Trondheim, Stavanger Universitetssykehus og LHL.

– Jeg ønsket meg hit fordi Aleris er en seriøs og anerkjent aktør – med et betydelig fagmiljø innen plastisk kirurgi. Jeg gleder meg til å bli en del av laget her på Aleris og gjøre en forskjell for pasientene som kommer hit.