- Plastisk kirurgi handler om å skape estetisk harmoni

Jamshaid Mulk er ny plastikkirurg i Aleris. Vi tok en prat for å høre hva som er viktig for han i møtet med pasienten.

Med nesten 10 års erfaring innen plastikkirurgi har dr. Jamshaid Mulk god tyngde bak hvert ord når han snakker om faget sitt. Han forteller om det med iver og glede, og det er helt tydelig at han virkelig brenner for yrket sitt. Han forklarer at hver pasient han møter er unik i hans øyne.

- Det er viktig å se hele pasienten, sier han. - Plastisk kirurgi handler om å skape harmoni mellom det ytre og det indre. Når dette harmonerer, får man det beste resultatet.

Han forklarer videre at nøkkelen ligger i god og tydelig kommunikasjon med pasienten på forhånd. - Du skal være trygg på at vi har en felles forståelse av hva det er du ønsker, og at vi har samme bilde av hva som er mulig å oppnå. Derfor er konsultasjonen i forkant meget viktig, understreker Mulk.

Dr. Mulk har stor interesse for brystoperasjoner, og han har mange års erfaring med brystrekonstruksjoner. Han behersker teknikker som er spesielt gunstig for å skape en fin og naturlig fasong på brystet med hjelp av implantater. I tillegg til brystkirurgi utfører han også bukoperasjoner, fettsuging, operasjon av tunge øyelokk og poser under øynene, samt arm- og lårplastikk.