- Jeg tok brystreduksjon hos Hilde Bugge ved Aleris Frogner. Nå vil jeg anbefale henne og Aleris til alle!

hilde_bugge_1008.jpg

Jeg har tatt en brystreduksjon hos dr Hilde Bugge på Aleris i Oslo. På grunn av de tunge brystene mine hadde jeg store smerter i rygg og nakke. Før operasjon prøvde jeg masse på egen hånd for å få dem til å bli mindre, men det var ikke noe som hjalp. Jeg trente og prøvde å slanke meg, enda det egentlig ikke var noe mer enn brystene å ta av: Resten av kroppen min er helt normalvektig. Jeg har også forsøkt spesialtilpassede såler i skoene mine, i håp om at det skulle hjelpe mot smertene i ryggen, men det hjalp ingenting. 

I tillegg til smertene var det en psykisk påkjenning å ha så store bryster. Jeg fant ikke klær som passet, jeg klarte ikke å sove ordentlig på nettene og det påvirket også det sosiale livet mitt. Blikkene jeg fikk fra andre, spesielt fra gutter, opplevde jeg som svært plagsomme, og det gjorde meg usikker.   

Før operasjonen var jeg likevel skikkelig nervøs, redd for at andre skulle få vite, og nervøs for hvordan det skulle bli. Heldigvis var plastikkirurgen ved Aleris, Hilde Bugge, så rolig, tålmodig og sympatisk. Hun forklarte veldig godt hva som skulle skje og hvordan det ville bli, og jeg følte meg med en gang mye tryggere.

Jeg har ikke angret én dag! Fra første dag var det virkelig bare helt fantastisk! Det hjalp på ryggen med en gang, og jeg følte en sånn lettelse, både fysisk og psykisk. Jeg kunne rette ut ryggen igjen! Det gjør ikke lenger vondt, jeg kan trene, jeg kan finne fine klær som passer, og jeg har det virkelig godt. Brystene har blitt kjempefine, og størrelsen er helt perfekt til kroppen min. Jeg var nøye med å bruke tape hele veien, og arrene ser nå også veldig bra ut.

Jeg vil anbefale dr Hilde Bugge til alle! Dette har vært en fantastisk forbedring for livet mitt: Jeg er så fornøyd og glad! Tusen takk!  

Her kan du lese mer om brystreduksjon