Veldig naturlig og pent resultat

Maria* (30) fikk utført en brystforstørrelse med anatomiske proteser på Aleris Sykehus Colosseum-Nobel. Her kan du lese om hennes erfaringer.

Jeg valgte Aleris på bakgrunn av at jeg så mange på nettet hadde positive erfaringer derfra, og det virket troverdig. Det er andre klinikker som sponser bloggere etc, men for meg blir det ikke troverdig. Da er det bedre med erfaringer fra «ekte» mennesker i diskusjonsfora o.l.

Grunnen til at jeg valgte operasjon var at jeg helt siden jeg var tenåring har hatt komplekser for små pupper. Mange klager over «små pupper», men jeg hadde VIRKELIG små pupper, dvs. egentlig bare brystvorte og lite annet. Jeg måtte alltid bruke pushup- bh for at det skulle se ut som om jeg hadde pupper i det hele tatt, men jeg fylte jo egentlig ingen bher. 

Jeg har egentlig ønsket meg brystforstørrelse lenge, men har kviet meg for å gjøre det siden jeg ikke er en typisk sånn jente som viser mye kropp. Jeg har aldri ønsket meg store pupper, jeg ville bare føle meg «normal». Da jeg var gravid ble brystene større, men ikke store, og det var herlig.

Jeg merket at livskvaliteten økte. Nå kunne jeg gå med tynne bher og hva slags klær og bikini jeg ville. Dermed var skuffelsen desto større da jeg sluttet og amme og gikk tilbake til normalen. Da bestemte jeg meg for at dette var noe jeg ville gjennomføre, og begynte å spare. Så etter barn nummer to bestilte jeg tid til operasjon, og har ikke angret siden! Nå føler jeg meg som en dame, og selvtilliten har økt. Jeg føler meg attraktiv igjen.

Første gang jeg så resultatet fikk jeg sjokk, jeg syntes puppene så digre ut! Men så gikk hevelsen ned, og i dag, seks måneder etter, er jeg kjempefornøyd med resultatet. Det var veldig viktig for meg at puppene ikke ble for store eller påfallende uekte, og det ble de ikke heller. Veldig naturlig og pent resultat.

Jeg fikk et godt helhetsinntrykk av klinikken, og de ansatte var veldig imøtekommende.

Vil absolutt anbefale Aleris til andre.

Mvh Maria* (30)

Her kan du lese mer om brystforstørrelse

*Historien er anonymisert av personvernhensyn. Maria er et fiktivt navn.