Tine ble kvitt overflødig hud

1008x560_tine_dyrkorn.jpg

-Resultatet på armene kunne ikke blitt bedre, sier Tine Dyrkorn som har fått operert bort overflødig hud på armene og på lårene etter en overvektsoperasjon for noen år siden.

–Utrolig mye overskuddshud som kommer av et vekttap på 60 kilo! Tine forteller at det ble vanskelig å finne riktig størrelser på klær og at hun var plaget med gnisninger, sårhet og smerte. 

 -Ikke bare ble armene utrolig fine med perfekt snitt, men nå slipper jeg også å bli sjenert av lyder og smerter.

-Lårene ble også atskillig bedre etter operasjonen. Arrene er utrolig fine, sier Tine, men innrømmer at det fortsatt gjør vondt med enkelte klesplagg. 

Tine skryter av personalet på Aleris Sykehus Frogner i Oslo som gjennomførte operasjon. 

-Hos Aleris får man førsteklasses hjelp. Helsepersonellet var meget profesjonelle - og jeg fikk god informasjon om mulige komplikasjoner, arr og resultater, forteller Tine. 

 -Jeg valgte Aleris på grunn av kort reisevei og muligheten til å komme inn på kort varsel. Dessuten hadde jeg hørt mye varmt om dere fra tidligere pasienter, legger hun til.

Tine er kunstfotograf, og slankeoperasjonen hennes resulterte i fotoprosjektet Introspection, en samling sort-hvitt selvportretter, som fikk hederlig omtale i den internasjonale fotografikonkurransen, International Photography Awards i 2013. Hun har også laget en bok med aktfotografier av andre slankeopererte menn og kvinner.

Her kan du lese mer om overarmsplastikk 

Her kan du lese mer om lårplastikk