Skryt til plastikkirurgen fra Sør

Pasientene er storfornøyde og skryter av ham. Selv virker plastikkkirurg Luis nærmest beskjeden, men samtidig takknemlig for de gode tilbakemeldingene.

Plastikkirurg Luis Caviglia er opprinnelig fra Uruguay – og har jobbet mange steder i Sør-Amerika og Europa, før han kom til Norge. Men han ville til Norge , og nå treffer vi han på Sørlandets eneste private sykehus, Aleris Agder i Lillesand. –Jeg stortrives som plastikkirurg her på Sørlandet, forteller han. –Og det nye sykehuset er i Lillesand er jo blitt så flott! Alle vi som jobber her er veldig stolte av vårt nye sykehus! I tillegg har vi fått nye, flotte lokaler i Kristiansand sentrum. Der vil jeg treffe pasienter til konsultasjon, mens eventuelle operasjoner vil foregå på sykehuset i Lillesand.

-Hos oss får pasientene mulighet til tverrfaglig oppfølging. Som plastikkkirurg samarbeider jeg med Aleris' dyktige kosmetiske sykepleiere og hudlege.

Aleris Agder utfører både kosmetisk plastikkirurgi, men også plastikkirurgiske inngrep på medisinsk indikasjon. – Noen opererer vi på vegne av den offentlige helsetjenesten, og da betaler pasienten kun egenandel, forklarer kirurgen. –Andre betaler selv.

Dr Caviglia får mange gode tilbakemeldinger fra storfornøyde pasienter. – Det viktigste for meg er at pasientene er tilfredse med resultatet - og at det svarer til forventningene deres, svarer han beskjedent da jeg forteller om rosen. – Det er viktig å være nøyaktig i mitt yrke, og å snakke godt med pasientene når de kommer til oss på konsultasjon.

Dr Caviglia har bred erfaring innen håndkirurgi og rekonstruktiv kirurgi, i tillegg til kosmetisk plastikkirurgi. På Sørlandet opplever han at det er størst etterspørsel etter  bryst-, mage- og ulike ansiktsoperasjoner.