- Hele teamet ved Aleris Agder er bare fantastiske folk!

Susanna har fått utført to operasjoner ved Aleris Agder; bukplastikk i 2017 og brystreduksjon i 2018. Brystreduksjonen kunne hun egentlig fått dekket ved et offentlig sykehus i Oslo, men hun valgte allikevel å betale privat for å få den utført ved Aleris i Lillesand. Her forteller hun hvorfor.

Etter to tette graviditeter hvor jeg gikk mye opp i vekt, og fort ned igjen etterpå, ble resultatet en mage som så tom og slapp ut, forteller Susanna. – Jeg følte meg ikke vel, og begynte å undersøke mulighetene for å gjøre noe med problemet.

Hun fant Aleris, og ble tiltalt av det faktum at operasjonen ble utført på offentlig godkjent sykehus. Det virket trygt og profesjonelt.

- Jeg fikk time for konsultasjon med plastikkirurg Luis Caviglia i Kristiansand. Jeg fikk et svært godt førsteinntrykk, som sto seg gjennom hele prosessen. Han er ydmyk og sympatisk, og virkelig superdyktig på det han gjør, han fortjener virkelig all skryt! Hele teamet der er bare fantastiske folk. Jeg følte meg velkommen, jeg ble sett, og jeg ble så godt tatt om hånd.  Jeg får bare lyst til å gi hele teamet en kjempestor klem!

Susanna innrømmer at hun var nervøs før operasjonen, men forteller at teamet tok så godt vare på henne, og fikk henne til å slappe av.

- Alt gikk så bra. God service, profesjonelt og meget omsorgsfullt!  Og resultatet ble kjempefint, forteller hun med et smil. - Jeg hadde ingen komplikasjoner, og arret ble superfint! Jeg fikk også veldig god oppfølging etter operasjonen, og det var så trygt at det var noen jeg kunne ringe til når jeg hadde spørsmål!

Ett år senere var Susanna klar for å gjøre noe med brystene. Da hun var yngre var hun plaget av stor asymmetri, det vil si at det ene brystet var mye større enn det andre. Hun fikk da operert inn en silikonprotese i det lille brystet, slik at de skulle bli like store. Men nå var det en omfattende operasjon som skulle til for at Susanne skulle bli kvitt plagene hun etter hvert fikk av de store brystene.

- Silikonimplantatet og en kapsel måtte fjernes fra det ene brystet og det andre brystet skulle reduseres. Begge brystene skulle løftes. Det er en ganske omfattende operasjon, som jeg kunne ha fått dekket ved et offentlig sykehus i Oslo, men da i flere operasjoner med lang ventetid imellom. Jeg valgte imidlertid å betale for det selv, slik at jeg kunde få det utført av Luis på Aleris. Der kunne de utføre alt i én seanse. 

- Jeg hadde mange spørsmål i forkant av denne operasjonen, men de hadde alltid tid til meg og svarte på alt jeg lurte på. Det er virkelig ikke noe annet sted jeg kunne tenke meg for et slikt inngrep! Resultatet er så fint -  jeg elsker mine nye, små bryster! Dette var virkelig en stor og positiv forandring for livet mitt!

- Jeg må nok en gang få rose Luis! Han tenker symmetri, han tenker harmoni, og jeg ser så tydelig at han er genuint opptatt av at jeg skal få det beste resultatet, noe jeg definitivt fikk, avslutter Susanna.