Neseoperasjon - den ser helt naturlig ut!

neseoperasjon_1008.jpg

Dr Ulf Bertheim ved Aleris har over 30 års erfaring som plastikkirurg. Her forteller en av hans pasienter om sine erfaringer fra en neseoperasjon:

- Jeg begynte å bli opptatt av nesen min i oppveksten egentlig. Jeg hadde en bred nese, og ønsket om å gjøre noe med den ble bare sterkere og sterkere. Så dette var en beslutning som fikk modne gjennom mange år.

I voksen alder begynte hun å søke aktivt etter muligheter for nesekorreksjon på nett. Hun forteller at hun fant Aleris, og syntes at det virket seriøst.

- Jeg kjenner også noen som har blitt operert der tidligere, og de har vært veldig fornøyde, så da bestilte jeg time for konsultasjon. Da jeg først bestilte time var jeg nok ganske sikker på at jeg ønsket operasjon, men jeg var fortsatt veldig spent på hvordan det skulle bli. Jeg var spent på kirurgen og på resultatet. Men Ulf Bertheim var jo bare helt fantastisk, sier hun med et smil! - Han har lang erfaring, og det var trygt å vite. Jeg fikk veldig tillit til ham!

Under konsultasjonen viste kirurgen hvordan resultatet kunne bli ved hjelp av 3D-simulering.

- Han tok bilder av meg, og jeg fikk se sånn ca. hvordan nesen ville kunne se ut. Det var veldig godt å se at den kunne bli veldig fin! 

Selv om hun nesten hadde bestemt seg for operasjon brukte hun allikevel noen måneder på å la beslutningen modne.

- Etter konsultasjonen følte jeg meg godt forberedt til selve operasjonen. I forkant leste jeg mye om operasjonen, og så på videoer på nett.

Så var tiden inne for operasjon.

- Personalet var veldig hyggelig. Jeg var nervøs rett før inngrepet, men det gikk veldig greit, faktisk mye bedre enn jeg hadde trodd. Jeg hadde forberedt meg på det verste, men jeg fikk ingen hevelse eller merker, og hadde heller ikke særlig vondt. Jeg hadde tatt meg to uker fri fra jobb etter operasjonen, og da jeg kom tilbake kunne ingen se at jeg var nyoperert. Jeg har ikke hatt behov for å dekke over med sminke engang!

Når vi spør om hva hun synes om resultatet i dag, smiler hun.

- Jeg er kjempefornøyd! Jeg var redd for at nesen skulle se operert eller kunstig ut, men den ser jo bare helt naturlig ut! Jeg er så glad for det, og så glad for at jeg endelig gjorde dette! Jeg føler meg fortsatt som meg selv, og det var viktig for meg. Alle som kjenner meg sier at det ble veldig fint, og det ble det virkelig! 

Her kan du lese mer om neseoperasjon