Nesen har blitt kjempefin!

Maria hadde komplekser for nesen sin i mange år. Etter at hun fikk utført neseoperasjon hos plastikkirurg Kenneth Chiu på Aleris, føler hun seg mye mer komfortabel med sitt eget utseende. - Jeg er superfornøyd med resultatet!

Maria hadde en hump på nesen sin, som plaget henne mange år. Hun tenkte mye på nesen sin og likte den ikke.

- Jeg følte at nesen ikke passet til resten av ansiktet. Det var ikke det at jeg ville ha en perfekt nese; jeg ville bare at den skulle passe bedre til ansiktet mitt.

Maria tok kontakt med Aleris og fikk raskt en konsultasjon hos dr. Kenneth Chiu på Aleris Colosseum-Nobel.

- Kenneth var fantastisk! Han er veldig profesjonell, og jeg var helt trygg på at han skjønte hva jeg ønsket. Jeg fikk veldig god informasjon om hvordan alt ville foregå, hva jeg kunne forvente og mulige komplikasjoner. Jeg følte meg veldig trygg og sikker på at dr. Chiu kunne sine saker.

- Jeg ble operert på Aleris for seks måneder siden, og har nå hatt seks måneders kontroll med plastikkirurgen. Oppfølgingen er helt topp, og jeg får svar på alle spørsmål jeg måtte ha. Nesen har blitt kjempefin, og jeg er så utrolig fornøyd! Jeg vil absolutt anbefale dr. Kenneth Chiu og Aleris til andre som vurderer neseoperasjon!

Her kan du lese mer om kosmetisk neseoperasjon.

Vurderer du neseoperasjon?

Fyll i kontaktskjemaet nedenfor så tar vi kontakt for en uforpliktende konsultasjon. 

Jeg ønsker konsultasjon hos plastikkirurg!