- Nå har jeg en flott figur og en mage som harmonerer med resten av kroppen!

Jeg har alltid vært stor på overkroppen. Jeg fikk utført en brystreduksjon for noen år siden, men magen var også stor, og det plaget meg. Jeg er ellers liten i kroppen, så mitt problem var rett og slett at fettfordelingen var skjev. Jeg prøvde alt, trente mye og spiste sunt, men ingenting hjalp.

Jeg så at Aleris Drammen hadde uforpliktende konsultasjon hos plastikkirurg, og bestilte en time der. Kirurgen var meget tillitsvekkende, han hørte på meg, forklarte godt og svarte på alle mine spørsmål. Jeg var imidlertid ikke helt sikker på om jeg ønsket operasjon, så jeg bestilte ingenting der og da.

Jeg tenkte på saken noen dager, og så snakket jeg med kirurgen igjen. Det han sa da fikk meg til å bestemme meg. Han sa at dersom jeg trengte tid til å la dette modnes, så måtte jeg bare ta så lang tid jeg ønsket. Dette var ikke noe jeg skulle haste inn i, og det viktigste for ham var at det skulle være riktig for meg. Disse ordene gjorde meg sikker i min sak;  Jeg ønsket operasjonen, og det var definitivt Ulf Bertheim som skulle operere meg.

Vi ble enige om at det i mitt tilfelle ville gi best resultat med en full bukplastikk og fettsuging av hoftene. 3 kg fjernet han fra magen min!

Nå har jeg en flott figur og en mage som harmonerer med resten av kroppen. Etter operasjonen fikk jeg kjempefin oppfølging fra klinikken, og jeg følte meg virkelig godt ivaretatt. Det var trygt å vite at de var der for meg dersom det skulle være noe, og jeg kunne ringe med spørsmål når som helst. Det kanskje mest imponerende av alt var at det kirurgen hadde tegnet, vist og beskrevet for meg under konsultasjonen, var akkurat sånn det ble! Han visste nøyaktig hva han gjorde, og han visste nøyaktig hvordan resultatet skulle bli – utrolig imponerende. Han må virkelig være Nordens beste plastikkirurg! 

Her kan du lese mer om bukplastikk