- Mageoperasjonen gjorde at jeg fikk kroppen min tilbake!

1200x700_pasienthistorie_buk.jpg

Lisbeth hadde slitt med ulike plager på grunn av magen sin i mange år. Bukveggen hadde sklidd helt ut, og hun følte at hun så konstant gravid ut, til tross for at hun er over 60 år! Så bestemte hun seg for å få utført en bukplastikk, det vil si fjerning av den løse huden og oppstramming av magemuskulaturen, og hun har ikke angret et sekund!

- Det var dr. Jamshaid Mulk ved Aleris Tromsø som opererte meg, forteller Lisbeth.

- For en hyggelig mann! Han var veldig sympatisk og ga meg god informasjon. Han var interessert og engasjert, og etter konsultasjonen med ham var jeg helt trygg og sikker på at dette skulle jeg gjennomføre.  

Lisbeth forteller at hun har to voksne barn, og at det var graviditetene som for mange år siden hadde gjort at bukveggen hadde sklidd ut. Problemet hadde forverret seg siden midten av 50-årene.

- På grunn av at magemusklene skle fra hverandre da jeg gikk gravid, hadde jeg problemer med holdningen, samt smerter i nakke og skulder. Dette var et problem som bare forverret seg med stigende alder. Det var ikke noen klær som passet, og det var både ubehagelig og medførte sekundærplager som hudproblemer i folder på magen. Noe måtte gjøres, for slik ville jeg ikke ha det resten av livet, forteller hun.

Lisbeth prøvde å søke hjelp i det offentlige, men uten hell.

- Det medførte konsultasjoner og reiser att og fram uten mening. Anbefalingen fra det offentlige var trening – igjen! Det hadde jeg jo prøvd i mange år uten resultat. Da bestemte jeg meg for å fikse dette selv og kontaktet Aleris i Tromsø.

Her fikk hun konsultasjon ganske raskt, og møtet med plastikkirurg Jamshaid Mulk ga nytt håp.

- Jeg fikk beskjed om å gå ned noen kilo i vekt, og med deadline til operasjonen så gikk det som en lek, forteller Lisbeth.  

- Jeg er selv sykepleier, og på grunn av det legger jeg kanskje merke til mange ting, som en person som ikke jobber innen helse ville oversett. Jeg kan bare si at servicen på Aleris er virkelig helt topp! Jeg nøler ikke et sekund med å anbefale Aleris til andre. Det er fantastisk flinke folk som jobber der, og jeg er kjempefornøyd!

- Etter operasjonen fikk jeg telefonnummeret til kirurgen og til sykepleier Karina, slik at jeg kunne ringe direkte hvis det skulle være noe. Jeg måtte også ringe et par ganger og fikk gode råd med en gang. Det ville jo aldri ha skjedd i det offentlige!

Lisbeth forteller at hun nå har det mye bedre med seg selv.

- Jeg er kjempefornøyd med resultatet! Jeg har fått ny holdning, og jeg går faktisk på en ny måte. Jeg har begynt med yoga, og jeg har virkelig fått kroppen min tilbake. Dette var verdt hver eneste krone!

Vurderer du bukplastikk? 

Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor så tar vi kontakt for en uforpliktende konsultasjon. 

Jeg ønsker konsultasjon!