- Magen er flat og valkene er borte!

- Jeg er superfornøyd etter fettsuging med laser!

Jeg fik utført fettsuging med laser på magen og nedre del av ryggen hos dr. Frode Amland ved Aleris Colosseum-Nobel i Oslo. Resultatet etter operasjonen ble kjempebra! Magen ble fin og slank, og valkene på hoftene er borte!

I forkant forklarte kirurgen grundig godt hva inngrepet gikk ut på, noe som gjorde at jeg kjente meg trygg hele veien. Da jeg våknet var jeg smertefri og fikk servert litt mat på sengen. Jeg følte meg ok og dro hjem etter ganske kort tid.  Den kvelden gikk jeg mest bare og ventet på at smertene skulle komme, men de kom aldri. Jeg sov godt igjennom natten og var i god form da jeg våknet. Jeg var litt støl og hadde noen blåmerker, men det gjorde ikke vondt. Det rant litt væske fra sårene på operasjonsdagen og dagen etterpå, men så har jeg ikke merket noe mer til det. Litt hovent var det de første par dagene, men nå ser det aldeles flott ut!

Jeg følte meg veldig godt tatt i mot og ivaretatt av alle på Aleris. En stor takk til dr Amland og hele teamet på Aleris Colosseum-Nobel! Dette ble så bra!

Astrid (40)

Her kan du lese mer om fettsuging