Kjersti* (57) fikk utført brystforstørrelse med silikon

Kjersti* hadde lenge vært misfornøyd med brystene sine. Så fikk hun utført brystforstørrelse med silikon av plastikkirurg Hilde Bugge ved Aleris Sykehus Frogner i Oslo.

Etter å ha tenkt på å forstørre brystene i nesten 15 år, var Kjersti fast bestemt på at dette var noe hun ville gjennomføre.

– Operasjonen gikk over all forventning. Jeg var litt nervøs, men alle rundt tok så godt vare på meg. Jeg trodde også at smertene etter inngrepet skulle være mye verre, men det var kun som om jeg hadde litt melkespreng, forteller Kjersti.

Før valget endte på Aleris i Oslo tok hun først kontakt med sitt lokale sykehus i Bodø, men fikk beskjed om at det kunne bli vanskelig å operere henne fordi hun tidligere hadde fått satt inn stent i årene.

– Da jeg møtte til konsultasjon hos dr. Hilde Bugge fikk jeg beskjed om at inngrepet skulle gå helt fint. Hun var så rolig og grundig, noe som gjorde at jeg følte meg veldig trygg. Det viktigste for meg var at inngrepet skulle bli gjort av noen profesjonelle, og det var hun virkelig, sier Kjersti.

Vel verdt en tur til Oslo

– Jeg er utrolig fornøyd med resultatet, og angrer ikke et sekund. Protesene passer perfekt til kroppen og de både ser og føles helt naturlig ut. Det hele var en veldig positiv opplevelse, og jeg har ikke hatt noen problemer i etterkant. Jeg vil absolutt anbefale plastikkirurg Hilde Bugge til andre som er i samme situasjon som meg, avslutter hun.


*) Historien er anonymisert av personvernhensyn. Kjersti er et fiktivt navn.