- Jeg har fått midje igjen!

Etter et stort vekttap fikk Elin utført brystløft og bukplastikk på Aleris i Stavanger. –De har gjort en kjempefin jobb, og jeg følte meg trygg hele veien!

- Jeg har vært veldig stor og har gått ned mye i vekt, forteller Elin.

- Magemusklene hadde sklidd fra hverandre på grunn av overvekten min og nå som jeg hadde klart å slanke meg, ønsket jeg å få gjort noe med overskuddshuden og figuren min.

Hun valgte Aleris i Stavanger fordi at sykehuset har et godt rykte og det var kort ventetid. Først ble det en bukoperasjon med omvendt T-snitt og sying av magemusklene.

- 2,5 kilo fjernet de fra magen og de har gjort en kjempefin jobb! Kirurgen min, dr Georg Panczel, sa til meg på forhånd at jeg kom til å få vondt fordi at han måtte stramme ganske mye. Jeg liker veldig godt at han var så ærlig med meg. Han forklarte hva han skulle gjøre og hvorfor, og det gjorde at jeg følte meg trygg og sikker. Og det var jo så absolutt verdt det! Den strammingen har jo gjort at jeg har fått midje i dag! Det er helt fantastisk!

Etter 7 måneder var det tid for brystløft. Elin hadde grublet på om hun skulle få satt inn brystproteser samtidig for å få litt mer fylde men bestemte seg til sist for et løft uten proteser.

- Brystene har fått så fin fasong! De har fått kjempefin fylde og de er absolutt ikke små. Nesten som små silikonbryster, men uten silikon, forteller hun med et smil. - Virkelig helt supert!

Dr Panczel beskriver Elin som en hyggelig og varm mann med herlig humor.

- Jeg opplevde at han bryr seg veldig mye om meg som pasient og det gjorde at jeg følte meg trygg og ivaretatt hele veien.

Vurderer du plastisk kirurgi?

Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt for en uforpliktende konsultasjon. 

Jeg ønsker konsultasjon!

 

Les mer om bukplastikk her

Les mer om brystløft her