- Jeg har aldri hatt så fin mage før!

Anna var plaget med smerter i ryggen og mye løs hud på magen etter å ha født to barn. Etter mange år valgte hun å få gjort noe med plagene og fikk utført en bukplastikk på Aleris. – Resultatet er fantastisk! Jeg har virkelig bare godt å si!

"Jeg har hatt mye ryggproblemer etter å ha født to barn. Smertene kom av at magen rett og slett ble ødelagt da jeg gikk gravid. Magemusklene hadde sklidd fra hverandre, og jeg hadde ikke noe buktrykk igjen i det hele tatt. Etter mange år med trening så jeg at dette ikke ville gå tilbake av seg selv, og at jeg trengte profesjonell hjelp.

I tillegg til ryggsmertene hadde jeg mye ekstra hud etter graviditetene og et stort vekttap på nesten 30 kg. Jeg leste mye på nett og så videoer på YouTube, og så bestemte jeg meg for å oppsøke en plastikkirurg. Jeg hadde hørt mye bra fra andre om Aleris Colosseum-Stavanger. Det virket som om de hadde gode kirurger og at det var en bra plass, så da tok jeg kontakt og fikk time hos dr. Georg Panczel

Siden jeg hadde lest meg godt opp på forhånd hadde jeg ganske mange konkrete spørsmål som jeg stilte under konsultasjonen og jeg fikk gode svar fra kirurgen. Han var veldig hyggelig og han forklarte kjempegodt.  Det gjorde at jeg følte meg beroliget og trygg når jeg gikk derfra.

Nå har det gått fire måneder siden operasjonen, og magen ser virkelig helt fantastisk ut! Jeg har aldri hatt så fin mage før!

Smertene i ryggen har blitt mye bedre, men det kreves nok en del opptrening før den blir helt bra. Jeg gikk tross alt med delte magemuskler i syv år, og derfor går jeg nå til fysioterapeut for å trene opp muskulaturen på riktig måte. Det går riktig vei og det er veldig godt!

Jeg kan absolutt anbefale Aleris til andre som vurderer operasjon. Jeg har hatt en så god opplevelse der, fra start til slutt! Personalet var kjempesnille, og jeg har fått fantastisk hjelp! Jeg hadde et sår som ikke grodde så godt og jeg fikk masse god hjelp til sårstell. De var kjempeflinke hver gang, så jeg har bare godt å si om Aleris!"

- Anna

Vurderer du bukplastikk?

Fyll ut skjemaet nedenfor så tar vi kontakt. 

Jeg ønsker konsultasjon!