Flott resultat etter øyelokkoperasjonen!

Harriet var plaget med tunge øyelokk som delvis skygget for synsfeltet hennes. Hun hadde lenge tenkt på operasjon og valgte å ta kontakt med Aleris. – Fra første konsultasjonsmøte og gjennom hele prosessen følte jeg meg kjempegodt ivaretatt!

"Jeg hadde tunge, hengende øyelokk som plaget meg over ganske lang tid. Dessuten hang det venstre øyelokket lenger ned enn det høyre, og skygget delvis for synsfeltet mitt. Det at det ene øyelokket hang mer enn det andre gjorde nok at jeg var ekstra spent på operasjon. Jeg var rett og slett redd for at det ikke skulle bli jevnt. Men så bestemte jeg meg allikevel for å gå på en konsultasjon.

Jeg fikk møte plastikkirurg Petter Frode Amland og pasientkoordinator Kristin under konsultasjonen på Jessheim. De var kjempehyggelige begge to, og jeg følte meg trygg i mitt valg. Dr Amland er en hyggelig mann, og han forklarte alt veldig godt.

Jeg bestemte meg for operasjon og det ble korreksjon av de øvre øyelokkene, samt laserbehandling av nedre øyelokk for å redusere rynker under øynene.

Operasjonsdagen gikk fint, og alle passet godt på meg hele veien. Jeg har bare godt å si om Aleris Colosseum-Nobel, det er fantastiske folk som jobber der, både leger og sykepleiere! Det er også en veldig behagelig atmosfære når man er der som pasient.

Nå er det snart ett år siden jeg ble operert, og jeg er kjempefornøyd med resultatet! Det at øyelokkene var ujevne var ikke noe problem, i dag er det helt jevnt. Også under øynene ser jeg en tydelig forskjell med mye mindre rynker. Dette har virkelig vært en flott opplevelse!"

- Harriet

Vurderer du øyelokkoperasjon?

Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor så tar vi kontakt. 

Jeg ønsker konsultasjon!

 

Her kan du lese mer om øyelokkoperasjoner og laserbehandling