Brystforstørrelse og neseoperasjon ved Aleris Drammen

1200x700_ella_dujaka copy.jpg

Ella har operert brystene og nesen hos Ulf Bertheim ved Aleris i Drammen. Første gangen var det en korreksjon av brystene etter et tidligere inngrep som var mislykket. –Ulf gjorde en helt fantastisk jobb, forteller hun når vi spør om hennes erfaringer. – Brystene ble virkelig superfine, og dr. Bertheim fikk min fulle tillit!

Ella kom til Ulf Bertheim ved Aleris Drammen etter en mislykket brystoperasjon. Brystene hadde ulik størrelse og Ella forteller at de ikke så bra ut i det hele tatt. Litt skremt etter operasjonen som ikke hadde gått som ønsket, vill hun nå vite om det var mulig å korrigere brystene.

- Ulf var så trygg og rolig da jeg møtte ham. Jeg merket med en gang at han hadde mye erfaring, og at han var sikker i sin sak. Han forklarte meg så godt hva han kunne gjøre for å korrigere, og hvilket resultat jeg kunne forvente. Visst var jeg redd siden jeg hadde fått erfare hvor feil det kunne gå, men jeg stolte på Ulf og ønsket å prøve, forteller hun.

Og hvordan ble resultatet?

- Det ble så bra! Mye bedre en jeg kunne forestille meg! Brystene ser helt naturlige ut, de er aldeles perfekte, virkelig superfine! Ulf gjorde en fantastisk jobb må jeg bare si!

Neseoperasjonen

Noen år senere var Ella klar for å operere nesen. Hun følte at den var stor og at den tok alt fokus fra ansiktet hennes. Dette var noe hun hadde tenkt på lenge, og når brystene ble så fine var hun ikke i tvil om hvem som skulle operere nesen.

- Jeg var så trygg på at nesen også ville bli bra, og det ble den virkelig. Ulf har forminsket den og rettet opp en skjevhet jeg hadde. Det ble virkelig helt topp og nesen ser helt perfekt ut!

Dette sier Ella om dr Ulf Bertheim og Aleris Drammen

- Jeg kan ikke tenke meg at det finnes en plastikkirurg som er bedre enn Ulf Bertheim. Han er den beste kirurgen! Han er så trygg på det han gjør, og han sitter med så enormt mye fagkunnskap og erfaring. Han er rolig, han lyttet til de ønskene jeg hadde og min opplevelse av problemet. Han tok seg også god tid til å forklare alt om operasjonen og hva jeg kunne forvente. Både fordeler, ulemper og mulige komplikasjoner. Han var nøye med at jeg skulle forstå hva jeg gikk til, det gjorde at det føltes trygt og godt. Det merkes også at han har en genuin interesse for det han gjør, og et eget mål om at mitt resultat skal bli superbra. Jeg følte meg så trygg med ham, han har virkelig min fulle tillit!

- Jeg synes også at det var veldig godt å være på et sykehus som Aleris. Det var et helt team tilstede for meg. Sykepleiere, anestesilege og Ulf, og alle passet så godt på meg hele veien! Dersom jeg skal opereres igjen er det ingen tvil om hvor jeg skal!

- Jeg kan på det sterkeste anbefale Ulf Bertheim og Aleris Drammen til andre som vurderer operasjon! Det har vært en fantastisk opplevelse, fra start til slutt!

 

Om dr Ulf Bertheim

Ulf Bertheim har over 30 års erfaring som plastikkirurg, og er dermed en av de mest erfarne kirurgene i landet. Han utfører det meste av plastisk kirurgi, og er meget dyktig på avansert ansiktskirurgi, brystoperasjoner og kroppsformende kirurgi. Han arbeider fast som plastikkirurg ved Aleris i Drammen. 


Vurderer du plastisk kirurgi?

Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor, så tar vi kontakt. 

Jeg ønsker konsultasjon!

 

For mer informasjon om inngrepene: 

Les mer om brystforstørelse her.
Les mer om neseoperasjon her.