Det er utrolig gøy å se seg selv i speilet!

Denne operasjonen var noe jeg hadde vurdert lenge, 4-5 år kanskje. Jeg følte rett og slett at jeg så dratt og sliten ut. Dette var rent estetisk, jeg hadde ingen fysiske plager relatert til det. Dette var noe jeg gjorde for mitt eget velvære rett og slett.

Jeg fikk anbefalt Aleris og kirurg Frode Amland av en venninne som hadde vært der ett år før meg. Jeg er utrolig fornøyd, fra jeg ringte inn og bestilte time, til konsultasjon, operasjon, oppvåkning og oppfølging. De er så hyggelige og ordentlige der, du føler deg virkelig sett og ivaretatt.

Jeg var ganske nervøs før inngrepet, og var redd for ikke å se ut som meg selv. Og da jeg våknet blå og hoven var jeg ganske shaky, for det så jo ikke bra ut. Den første tiden så det vel ærlig talt ut som jeg hadde kræsjet inn i en fjellvegg i 100 km/t, det er det eneste jeg kanskje ikke følte jeg fikk nok informasjon om i forkant, hvor mørbanka man faktisk blir seende ut. Men etter dag 3 begynte det å bli bedre. Jeg ble operert 16.desember, og brukte juleferien på å komme meg, var tilbake på jobb 2. nyttårsdag. Da var jeg fortsatt litt blå, men ikke verre enn at jeg kunne skjule det greit med sminke, det har godt med en del dekkrem. Utover dette har jeg ikke hatt noen plager etter inngrepet.

Rundt påsketider, i midten av mars, da følte jeg at ingen lenger kunne se spor av operasjonen. Nå er det utrolig gøy å se seg selv i speilet, og det er mange som blir overrasket når jeg sier at jeg har operert, for det ser rett og slett veldig naturlig ut. Selv uten mascara ser jeg mye mer opplagt ut. Jeg har anbefalt dere til sikkert 5 venninner, jeg er rett og slett superfornøyd! Først og fremst med resultatet, men også hele opplevelsen på klinikken; de i resepsjonen, kirurgen, han på oppvåkningen, – takk for en veldig god opplevelse!

Her kan du lese mer om operasjon av tunge øyelokk