Brystreduksjon: Resultatet ble helt perfekt!

brystreduksjon_1200x700.jpg

Kjersti fikk utført brystreduksjon av plastikkirurg Knut Christian Skolleborg ved Aleris Colosseum-Nobel. Under kan du lese brevet vi mottok fra henne etter operasjonen.

Jeg vil begynne med å takke for veldig hyggelig telefonsamtale med dere i forbindelse med å finne en dato for konsultasjon, allerede der begynte jeg å føle meg velkommen og ønsket som pasient/kunde hos dere.

Videre til dagen jeg møtte flotte Koordinator Kristin, og kirurg Knut Skolleborg sjøl. Det var en helt fantastisk velkomst og jeg var trygg med én gang jeg møtte dere. Makan til blide, servicemindede og hyggelige mennesker skal man lete lenge etter! Konsultasjonen
var kjapp og effektiv, og så var det bare å finne en passende dato for operasjon. Det ordnet Kristin og Knut lett som bare det, så jeg fikk dratt datoen så nærme ferien min som mulig. Veldig bra.

Dagen kom, og jeg følte meg ikke nervøs i det hele tatt! Ble tatt imot av en blid og hyggelig dame i resepsjonen, før jeg satte meg til å vente på å bli hentet inn. Der kommer sjefen sjøl, hyggelige Knut og ønsker meg velkommen. Jeg sier farvel til følget mitt, og durer innover korridoren. Kikker inn i et rom på veien innover, og der ser jeg en superblid mann i grønn uniform, som hilser på meg med et strålende smil. Dette var jo Jonny, som skulle sende meg sovende inn i operasjonen. Han skulle jeg møte litt senere. Før det var det å hilse på Sara fra Sverige, et Menneske som så meg og som behandlet meg som et Menneske.

Knips-knips,måtte jo ta noen før-bilder av «de tomme jaktveskene» mine, og hun gjorde at jeg fortsatt ikke gruet meg til noen ting, bortsett fra å bli STIKKI med NÅL! Der kom Jonny inn i bildet, fortsatt blid, og med masse gode tilbakemeldinger og forsikringer om at dette hadde han gjort 100 ganger før. Okei, jeg sluttet å grue meg til NÅLEN også. Takk for det!

Vipps, så var jeg borte vekk, og våknet ikke før jeg så inn i ansiktet til en vakker dame med like vakker dialekt. Malin fra Lofoten! Hun behandlet meg også som et menneske, og ville forsikre seg om at alt var bra med meg etter narkose/operasjon. Det var det selv om jeg jo var trøtt og «groggy» (litt sånn russetidfølelse, egentlig). Hun viste meg bilder av Lofoten, og jeg satte stor pris på å bli sett og verdsatt. Takk!

Så var det selveste Skolleborg da, superkirurgen som faktisk tar seg tid til å snakke med pasientene sine. Han kom bortom og hørte hvordan det var med meg. Det hadde jeg ikke forventet. Veldig hyggelig, så Takk for det!

Da var det igrunn bare å sjangle seg ut i bilen, og sørge for å følge alle reglene som jeg hadde fått med meg i brevform, sammen med noen gode hjelpere i tablettform.
Dagen derpå ble jeg kontaktet både av en hyggelig sykepleier og av Skolleborg, for å høre hvordan det sto til. Det sto bra til med meg, og alt var normalt med tanke på operasjonen.

Hva med brystene da? Jo, de er helt «awesome», som vi sier på Hadeland J Fy f… (unnskyld uttrykket), for noen flotte pupper! Har aldri hatt så fine i hele mitt liv! Pr i dag så har jeg litt tape igjen på den ene brystvorten, men ellers så er de «fri». Honnør til Skolleborg! Jeg føler meg veldig fin, og ser fram til å jogge når tiden er inne for det, og faktisk ikke ha vondt her og der etterpå.

Så, hva mer skal man si? Jeg blir ydmyk, og litt sånn matt, for jeg har hatt en så fin opplevelse med dere alle sammen, det overskygger jo nesten gleden over at resultatet ble så perfekt. Tusen millioner takk for en fantastisk og positiv opplevelse, jeg anbefaler dere til alle jeg snakker med.