Brystreduksjon: Ingrid var plaget med store bryster siden tenårene

Ingrid var plaget med store bryster helt siden tenårene. De forårsaket smerter i nakke og skuldre, og gjorde ofte at hun ikke følte seg vel i sosiale settinger. Så valgte hun å få utført brystreduksjon hos Hilde Bugge ved Aleris Sykehus Frogner. Her forteller hun om sin opplevelse.

- Jeg begynte allerede som 15 åring å få store bryster. Etter to runder med amming, følte jeg det som jeg hadde to jur hengende fra brystet! Jeg prøvde å dekke dem til, men siden brystene var så store som mine, så kom de i fokus hele tiden uansett. Det var vanskelig å finne klær som passet og jeg følte meg ikke vel. I tillegg var det tungt, og jeg hadde mye vondt i skuldrene og nakken. Det ble for eksempel vanskelig med trening og turer når brystene veide så mye som de gjorde, forteller hun.

- Folk sa til meg: "vent til du fått barn, da blir de borte" men de ble jo ikke det. De var fortsatt like store.

Etter hvert bestemte Ingrid seg for å få utført en brystreduksjon.

– Hilde Bugge som opererte meg, var bare helt fantastisk! Hun var rolig, og så genuint interessert i å gjøre en god jobb! Jeg merket at det var viktig for henne at jeg skulle få et godt resultat og det gav meg veldig tillit og trygghetsfølelse. Jeg oppfattet henne som meget profesjonell!

Og hvordan ble resultatet?

– Jeg er så glad for at jeg gjorde det, svarer hun entusiastisk! Så fortsetter hun: - All kirurgi medfører jo selvfølgelig en viss risiko, men jeg ville få dette gjort. Jeg følte veldig på at det var viktig for meg. Jeg har ikke hatt noen komplikasjoner, alt har grodd veldig fint. Jeg har ikke hatt spesielt vondt og jeg har til og med fortsatt følelse i brystene! Jeg kan ha på meg de klærne jeg ønsker, og trenger ikke lenger å dekke meg til, og det er kjempedeilig. Brystene er blitt superfine og jeg føler meg så heldig!

 

Vurderer du brystreduksjon?

Fyll i din kontaktinformasjon nedenfor så tar vi kontakt for en uforpliktende konsultasjon med plastikkirurg. 

Jeg ønsker konsultasjon!