Brystløft - meget fornøyd med resultatet

brystloeft_1008.jpg

Jeg vurderte brystløft fordi jeg hadde store, tunge bryst som hang. Så det jeg ønsket, var å heve brystene.

Jeg følte meg hemmet, og jeg følte meg rett og slett ikke vel. Brystreduksjon ble også vurdert, men jeg har alltid hatt store bryster og var derfor opptatt av at de skulle se naturlige ut etter operasjon. Det viktigste var at brystene skulle passe til min kropp.

Jeg ble anbefalt Aleris av en venninne av meg, som var blitt operert der. Jeg googlet dem og leste om inngrepet på hjemmesiden deres, som jeg syntes var veldig tiltalende. Der var alt godt forklart i tillegg til at det var lett å finne prisinformasjon. Jeg gjorde også litt research om dr. Lykke og leste andre pasienters erfaringer.

Jeg var klar over komplikasjonene som kunne oppstå, men var uansett overbevist om at det var dette jeg skulle gjøre for å bli fornøyd med kroppen min. Jeg visste at det i noen tilfeller kunne bli problemer med amming senere, men det var en risiko jeg var villig til å ta. Det var ikke noe stort tema for meg.

Dr. Lykke er veldig lett å forholde seg til. Han gir klare svar, noe jeg setter pris på. Jeg fikk svar på alle spørsmålene jeg hadde.

Jeg var ikke nervøs i det hele tatt, og ble veldig trygg av samtalene med kirurgen og pasientrådgiveren. På klinikken var det en god og avslappet stemning, og alle var meget hyggelige. Alle de ansatte var veldig profesjonelle, slik at man følte seg tatt vare på.

Det var lite smerter etter operasjonen, jeg opplevde egentlig mest ubehag de gangene jeg skulle ta av meg bhen.

Et halvt år etter operasjonen er alt akkurat slik det skal være.

–Jeg har aldri angret på operasjonen. Det var ikke slik at jeg var redd for å vise meg, men for meg handlet det om hvordan man føler seg i sin egen kropp.

Jeg vil absolutt anbefale Aleris og dr. Lykke og er meget fornøyd med det resultatet vi oppnådde.

Kvinne, 24 år

Her kan du lese mer om brystløft