Brystene er superfine!

Monika* (36) fikk utført brystforstørrelse ved Aleris Frogner i Oslo. - Plastikkirurg Børge Davik har gjort en kjempefin jobb! Jeg føler meg som en kvinne igjen, forteller hun noen måneder etter operasjonen. Her kan du lese hennes erfaringer:

"Jeg hadde tenkt på å forstørre brystene i mange år. Jeg er 36 år, jeg har tre barn og etter flere graviditeter og flere runder med amming har brystene forandret seg totalt. Spesielt etter nummer tre, da forsvant alt volumet jeg hadde i brystene. Jeg følte meg ikke vel med kroppen min, og jeg gikk lenge med et ønske om å gjøre noe med saken før jeg endelig bestemte meg.

Det var en anbefaling fra en annen som hadde blitt operert ved Aleris, som gjorde at jeg valgte å bli operert der. Da jeg først bestemte meg og kom til konsultasjon gikk det egentlig veldig fort. Jeg var nervøs, men fikk med én gang et meget godt inntrykk av kirurgen og sykehuset. Mellom konsultasjon og operasjon gikk det bare seks dager, og det var deilig ikke å måtte vente når jeg først var klar.

Jeg var veldig nervøs på operasjonsdagen, men ble godt tatt vare på hele veien. Alle var så hyggelige, og passet godt på meg. Jeg hadde ikke vondt når jeg våknet, men jeg var litt groggy av narkosen. Mange drar nok hjem ganske raskt etter operasjon, men jeg trengte litt tid å komme meg på. Jeg var svimmel og svimte faktisk av når jeg vel skulle dra fra sykehuset. Plastikkirurgen som opererte meg tilbød med en gang overnatting på sykehuset, slik at jeg ikke skulle dra hjem før jeg hadde kommet meg helt etter narkosen. Så da ble det overnatting på Aleris for min del!

Jeg er så utrolig glad at jeg valgte et sykehus hvor de faktisk har denne muligheten, og at de kan ta hånd om pasientene på den måten! For en fantastisk service!

Dagen etterpå var jeg i god form og kunne reise hjem. Jeg fikk med mobilnummeret til dr Børge Davik som opererte meg, slik at jeg kunne kontakte ham dersom det skulle være noe. Det var en deilig trygghet!

Nå har det gått noen måneder siden operasjonen, og resultatet har blitt så bra! Brystene er superfine, og jeg er kjempefornøyd! Jeg føler meg som en kvinne igjen! Jeg kan gå med kjoler og topper som jeg ikke har brukt på lenge fordi jeg ikke følte meg vel. Dette var virkelig godt for selvtilliten!
Dr Børge Davik har gjort en kjempefin jobb! Han tar vare på deg helt fra første stund til du er ferdig. Jeg kan virkelig anbefale ham til andre!"

Monika* (36)

*Historien er anonymisert av personvernhensyn. Monika er et fiktivt navn.

Her kan du lese mer om brystforstørrelse.

Om Børge Davik: 

Dr Børge Davik er spesialist i plastikkirurgi ved Aleris Sykehus Frogner, og han utfører et bredt spekter av både kosmetisk og rekonstruktiv plastikkirurgi. Han har særlig kompetanse innenfor plastikkirurgiske operasjoner på bryst, som brystreduksjon, brystløft og innleggelse av brystproteser. I tillegg til å utføre de fleste inngrep innenfor brystkirurgi har han bred erfaring med ”body sculpting” kirurgi, og utfører operasjoner som fettsuging, bukplastikk, lårplastikk, overarmsplastikk, og bodylift.

Du kan bestille konsultasjon hos dr Børge Davik på telefon 22 54 11 45