Bodylift: Lena ble kvitt overskuddshud etter slankeoperasjon

pasienthistorie_bodylift_12.jpg

Lena (37) slet med overskuddshud etter slankeoperasjon og fikk utført bodylift av plastikkirurgene Hilde Bugge og Tyge Tindholdt ved Aleris Sykehus Frogner.

– Før jeg tok operasjonen kunne jeg ikke se navlen min, fordi den var gjemt under all huden. Det ble ofte klamt og jeg fikk utslett. Selv om jeg kunne bruke klær til å kamuflere hudfoldene, ønsket jeg å få det fjernet, forteller Lena.

Mange opplever store mengder løs hud, etter store vekttap. Løs hud kan skape problemer og det kan bli behov for inngrep som bukplastikk og seteløft. Ved bodylift kan vi gjøre begge disse inngrepene samtidig. En av fordelene med dette er at pasienten kun trenger én rekonvalesensperiode.

Ved Aleris Sykehus Frogner i Oslo utfører vi, som eneste sykehus i Norge, bodylift med to kirurger. Det er våre dyktige plastikkirurger Hilde Bugge og Tyge Tindholdt som utfører disse operasjonene. De har lang erfaring innen plastikkirurgi og denne operasjonen utfører de sammen.

Alt har vært tipp topp

– Hele prosessen har vært fantastisk. Jeg var ganske nervøs før operasjonen, men Hilde og Tyge var så rolige og profesjonelle. Sammen med operasjonssykepleierne, gjorde de at jeg følte meg veldig godt ivaretatt, sier Lena.

Etter operasjonen forteller Lena at hun ikke hadde noen smerter, kun at det var uvant med en strammere kropp.

– Jeg er veldig glad for at jeg valgte Aleris. Hadde jeg spørsmål etter operasjonen, fikk jeg alltid raskt svar både på telefon og sms. I tillegg liker jeg at det er kort ventetid, samtidig som at jeg hadde veldig god erfaring fra min forrige operasjon. Nå gleder jeg meg til bikinisesongen 2019, avslutter hun.