-For meg var dette rett og slett en investering i eget velbefinnende!

Mona* (61) er svært fornøyd med behandlingene (ansiktsløft, fettsuging, laserbehandling og halsløft) hun har fått på Aleris.

"Jeg ble nedstemt når jeg så meg i speilet. Jeg syntes at jeg så eldre ut enn jeg følte meg med rynkene i ansiktet, og slapp hud under haka og på halsen. Det irriterte meg og jeg ønsket å få gjort noe med det. Men kirurgi var lenge helt utenkelig for meg. Når jeg tenkte på det virket det drastisk og tanken måtte modnes over tid. Jeg var redd for at noe skulle gå galt, eller at noe skulle kuttes feil. Men tilslutt bestemte jeg meg og fikk utført operasjon på Aleris.

De første dagene etter operasjonen hadde jeg bandasje rundt hodet. Det var litt vondt men det hjalp godt med litt smertestillende. Da bandasjen ble tatt av for første gang etter operasjonen fikk jeg virkelig et sjokk! Jeg hadde aldri forestilt meg at jeg skulle bli så fornøyd! Etter et par måneder var huden glatt og fin, og med en helt ny glød. Arrene er nesten usynlige og godt skjult bak ørene og under hårfestet.

Det er godt å føle seg vel med seg selv og sitt utseende. For meg var dette rett og slett en investering i eget velbefinnende."

*) Historien er anonymisert av personvernhensyn. Mona er et fiktivt navn.