- Alt gikk på skinner!

gress.jpg

Inger* (62) opererte øyelokkene sine på Aleris Sykehus Colosseum-Nobel.

- Grunnen til at jeg ønsket en operasjon var at jeg syntes jeg så eldre ut enn jeg følte meg, og at jeg rett og slett så trøtt ut hele tiden, forteller Inger. – Jeg må innrømme at jeg var litt engstelig for å gjøre dette, men jeg tenkte som så at dette ikke kom til å bli noe bedre med årene, disse tunge øyelokkene ligger til familien. Så da landet jeg til slutt på at dette var noe jeg ønsket å gjennomføre.

Inger forteller at hun valgte Aleris Sykehus Colosseum-Nobel etter å ha googlet og sammenlignet litt på nett. 

– Jeg er veldig fornøyd med valget av klinikk. Det var så ålreit å være der oppe, de var så åpne og hyggelige alle sammen. Alt gikk på skinner. Jeg fikk god informasjon om hva som skulle skje før, under og etter operasjonen, så jeg følte jeg visste godt hva jeg gikk til. De ringte meg til og med i helgen etter operasjonen og lurte på hvordan det sto til. Den første uken etter operasjonen var ganske tøff, jeg hadde ikke smerter, men jeg så jo ut som et fargekart. Moren min fikk gjennomført samme operasjon for en stund tilbake, så jeg var heldigvis forberedt på at jeg skulle være hoven og blå, så jeg lot meg igrunn ikke skremme sånn av det, forklarer hun.

Er du fornøyd med resultatet?

- Jeg er SÅ fornøyd med resultatet. Det ser naturlig ut, og jeg har fått gode tilbakemeldinger fra venner og bekjente om at jeg ser mer opplagt ut, og det er jeg veldig enig i. Datteren min synes jeg ble så flott at hun faktisk har booket seg inn til konsultasjon på klinikken hun også. Hun er bare 40, men de arvelige tunge øyelokkene har allerede begynt å plage henne.

Jeg anbefaler gjerne Aleris Sykehus Colosseum-Nobel videre!

Her kan du lese mer om øyelokkoperasjon

*) Historien er anonymisert av personvernhensyn. Inger er et fiktivt navn.