Skip to Content

Plastisk kirurgi etter stort vekttap

Et stort vekttap, som etter slanking eller fedmekirurgi, kan føre til store mengder løs hud på kroppen. Dette kan virke hemmende på normal funksjonalitet, gi hudplager og være til sjenanse utseendemessig.

Aleris tilbyr plastisk kirurgi for å fjerne den overflødige huden. Du er velkommen til en gratis og uforpliktende konsultasjon. Etter operasjonene kan man forvente at de fysiske plager man hadde med løshuden er borte og at man har oppnådd en god og tilfredstillende forbedring av fasong.

Her forteller Rune om hvordan det var å fjerne den løse huden

 

Kontakt oss:

Frogner (Oslo), tlf: 22 54 10 00
Colosseum-Nobel (Majorstuen, Oslo),tlf: 23 19 50 50
Strømmen, tlf: 63 80 03 30
Drammen, tlf: 32 21 11 00
Marken (Bergen), tlf: 55 59 99 99
Nesttun (Bergen), tlf: 55 11 80 80
Hinna Park (Stavanger), tlf: 51 57 75 50
Colosseum Stavanger, tlf: 51 91 19 60
Solsiden (Trondheim), tlf: 73 87 20 00
Ålesund, tlf: 70 10 00 10
Agder (Lillesand), tlf: 38 04 99 20
Kristiansand, tlf: 38 04 99 20
Bodø, tlf: 75 80 19 10
Tromsø, tlf: 77 66 21 30

Bukplastikk

Med alderen mister huden langsomt elastisitet. Dette gjelder også huden på magen. Både menn og kvinner kan etter et større eller mindre vekttap oppleve at huden henger slapt på hele eller nedre del av magen. Kvinner er særlig utsatt i forbindelse med graviditet, hvor både huden og bukmusklene kan miste noe elastisitet. Disse forandringene kan korrigeres ved en operasjon, hvor den overflødige huden fjernes og bukmuskulaturen eventuelt strammes opp. Les mer om bukplastikk hos Aleris

Bodylift

Ved bodylift fjernes overflødig hud nederst på magen som ved en vanlig bukplastikk, men snittføringen utvides også til å omfatte midjen og ryggen. Resultatet er at man kan oppnå en oppstramming av både mage, nedre del av rygg samt setepartiet.

Ved store mengder løs hud, slik mange opplever etter store vekttap, er det mange som har behov for både bukplastikk og seteløft. Med et kroppsløft kan man gjøre begge operasjonene på en gang, med den fordelen at man ikke trenger mer enn én rekonvalesensperiode.

Bodylift kan også kombineres med fettsuging for å oppnå bedre form på mage, midje og lår.  Les mer om bodylift hos Aleris her

Lårplastikk

Etter store vekttap vil det ofte oppstå løshud på lårene, noe som kan være til utseendemessig sjenanse, men også føre til fysiske plager i form av ubehag ved fysisk aktivitet, vansker med bekledning og hudgnissing med sår hud, særlig sommerstid. Med lårplastikk fjernes denne løshuden. Les mer om lårplastikk hos Aleris

Overarmsplastikk

Stort vekttap kan føre til ekstra løsskinn/underhud på overarmene som i noen tilfelle kan være til plage, også utover det rent utseendemessige. Bortsett fra det utseendemessige kan store mengder løsskinn på overarmene også gi opphav til fysiske plager i form av klasking, tyngdefornemmelse, vansker med bekledning og hud-hud gnissing i armhulen. I slike tilfeller kan en overarmsplastikk være løsningen på problemet. 

Andre inngrep som tilbys etter stort vekttap:Børge Davik

Børge Davik

Plastikkirurg

Oslo

Margareth Bruheim

Margareth Bruheim

Plastikkirurg

Oslo
Drammen

Tyge Tindholdt

Tyge Tindholdt

Plastikkirurg

Oslo

Jamshaid Mulk

Jamshaid Mulk

Plastikkirurg

Ålesund

Ivan Pavlovic

Ivan Pavlovic

Plastikkirurg

Trondheim

Kenneth Chiu

Kenneth Chiu

Plastikkirurg

Oslo


Priser plastisk kirurgi

Priser plastisk kirurgi

Her finner du priser for plastisk kirurgi ved Aleris. Prisene gjelder fra 1.februar 2018. Aleris dekker et bredt tilbud av fagområder, og vi kan derfor ofte tilpasse løsninger basert på individuelle behov. Vår prisliste er derfor ikke utfyllende. Kontakt oss for mer informasjon.

Se priser >

- Nå har jeg en flott figur og en mage som harmonerer med resten av kroppen!

- Nå har jeg en flott figur og en mage som harmonerer med resten av kroppen!

Jeg har alltid vært stor på overkroppen. Jeg fikk utført en brystreduksjon for noen år siden, men magen var også stor, og det plaget meg. Jeg er ellers liten i kroppen, så mitt problem var rett og slett at fettfordelingen var skjev. Jeg prøvde alt, trente mye og spiste sunt, men ingenting hjalp.

Les mer >

Tine ble kvitt overflødig hud

Tine ble kvitt overflødig hud

-Resultatet på armene kunne ikke blitt bedre, sier Tine Dyrkorn som har fått operert bort overflødig hud på armene og på lårene etter en overvektsoperasjon for noen år siden.

Les mer >

Plastisk kirurgi dekket av det offentlige

Plastisk kirurgi dekket av det offentlige

Mange er ikke klar over at private sykehus tilbyr plastisk kirurgi dekket av det offentlige. Aleris har topp kvalifisert medisinsk personell, lang erfaring og kort ventetid på operasjon. Ved offentlig avtale betaler du kun egenandel for konsultasjon og operasjon.

Les mer >

Tusen takk til dr Nils Lykke!

Tusen takk til dr Nils Lykke!

Vil bare fortelle deg at jeg jeg er utrolig glad for hvordan du har håndtert meg. Fra første stund følte jeg at jeg var i trygge hender. Du møtte meg med vennlighet og en utrolig forståelse da jeg hadde mine problemer med magen.

Les mer >

"Har fått en ny hverdag og treningsiver"

"Har fått en ny hverdag og treningsiver"

Da det var årelang ventetid på operasjon ved det offentlige sykehuset hun søkte hos valgte Else-Marie å reise til Aleris Marken i Bergen for å operere bort overflødig hud. Hun er overrasket over hvor enkelt det var å få utført en operasjon i Bergen selv om hun bor i Oslo.

Les mer >


Bestill gratis konsultasjon

Kontakt meg

Back to top