Skip to Content

Plastisk kirurgi etter stort vekttap

Et stort vekttap, som etter slanking eller fedmekirurgi, kan føre til store mengder løs hud på kroppen. Dette kan virke hemmende på normal funksjonalitet, gi hudplager og være til sjenanse utseendemessig.

Aleris tilbyr plastisk kirurgi for å fjerne den overflødige huden. Du er velkommen til en gratis og uforpliktende konsultasjon. Etter operasjonene kan man forvente at de fysiske plager man hadde med løshuden er borte og at man har oppnådd en god og tilfredstillende forbedring av fasong.

Her forteller Rune om hvordan det var å fjerne den løse huden

 

Kontakt oss:

Frogner (Oslo), tlf: 22 54 10 00
Colosseum-Nobel (Majorstuen, Oslo),tlf: 23 19 50 50
Strømmen, tlf: 63 80 03 30
Drammen, tlf: 32 21 11 00
Marken (Bergen), tlf: 55 59 99 99
Nesttun (Bergen), tlf: 55 11 80 80
Hinna Park (Stavanger), tlf: 51 57 75 50
Colosseum Stavanger, tlf: 51 91 19 60
Solsiden (Trondheim), tlf: 73 87 20 00
Ålesund, tlf: 70 10 00 10
Agder (Lillesand), tlf: 38 04 99 20
Kristiansand, tlf: 38 04 99 20
Bodø, tlf: 75 80 19 10
Tromsø, tlf: 77 66 21 30

Bukplastikk

Med alderen mister huden langsomt elastisitet. Dette gjelder også huden på magen. Både menn og kvinner kan etter et større eller mindre vekttap oppleve at huden henger slapt på hele eller nedre del av magen. Kvinner er særlig utsatt i forbindelse med graviditet, hvor både huden og bukmusklene kan miste noe elastisitet. Disse forandringene kan korrigeres ved en operasjon, hvor den overflødige huden fjernes og bukmuskulaturen eventuelt strammes opp. Les mer om bukplastikk hos Aleris

Bodylift

Ved bodylift fjernes overflødig hud nederst på magen som ved en vanlig bukplastikk, men snittføringen utvides også til å omfatte midjen og ryggen. Resultatet er at man kan oppnå en oppstramming av både mage, nedre del av rygg samt setepartiet.

Ved store mengder løs hud, slik mange opplever etter store vekttap, er det mange som har behov for både bukplastikk og seteløft. Med et kroppsløft kan man gjøre begge operasjonene på en gang, med den fordelen at man ikke trenger mer enn én rekonvalesensperiode.

Bodylift kan også kombineres med fettsuging for å oppnå bedre form på mage, midje og lår.  Les mer om bodylift hos Aleris her

Lårplastikk

Etter store vekttap vil det ofte oppstå løshud på lårene, noe som kan være til utseendemessig sjenanse, men også føre til fysiske plager i form av ubehag ved fysisk aktivitet, vansker med bekledning og hudgnissing med sår hud, særlig sommerstid. Med lårplastikk fjernes denne løshuden. Les mer om lårplastikk hos Aleris

Overarmsplastikk

Stort vekttap kan føre til ekstra løsskinn/underhud på overarmene som i noen tilfelle kan være til plage, også utover det rent utseendemessige. Bortsett fra det utseendemessige kan store mengder løsskinn på overarmene også gi opphav til fysiske plager i form av klasking, tyngdefornemmelse, vansker med bekledning og hud-hud gnissing i armhulen. I slike tilfeller kan en overarmsplastikk være løsningen på problemet. 

Andre inngrep som tilbys etter stort vekttap:


Hvor kan jeg få utført plastisk kirurgi etter stort vekttap?


Luis C. Caviglia

Luis C. Caviglia

Plastikkirurg

Agder

Margareth Bruheim

Margareth Bruheim

Plastikkirurg

Oslo
Drammen

Tyge Tindholdt

Tyge Tindholdt

Plastikkirurg

Oslo

Børge Davik

Børge Davik

Plastikkirurg

Oslo

Plastikkirurg Hilde Bugge

Hilde Bugge

Plastikkirurg

Oslo

Jamshaid Mulk

Jamshaid Mulk

Plastikkirurg

Ålesund


Back to top