Skip to Content

Rosacea

Rosacea er en kronisk inflammatorisk hudsykdom som kjennetegnes ved rødhet i ansikt, synlige blodkar, akneliknende nupper, papler og pustler. Aleris tilbyr tverrfaglig kompetanse, hvor hudlege og kosmetisk sykepleier har et tett samarbeid for å kunne gi deg den mest effektive behandlingen.

Rosacea er en vanlig hudlidelse, 10 – 15 % av befolkningen rammes av dette.

Diagnosen stilles av våre hudleger. I alvorlige tilfeller er antibiotikabehandling nødvendig, det vil i hvert enkelt tilfelle bli vurdert av våre hudleger.

Målet med behandlingen er å redusere inflammasjon og overaktiv talgproduksjon samt forebygge utbrudd.

Medisinsk hudprogram

Riktig hudpleie er en vesentlig faktor i behandlingen. Våre kosmetiske sykepleiere vil sette opp et hudprogram fra den medisinske hudserien fra  ZO Medical/ ZO Health. Rozatrol er et aktivt serum som minsker irritasjon og rødhet, reduserer overflødig talg, gjenoppbygger og styrker huden, samt øker cellefornyelsen. Dette er en unik krem som settes inn i et behandlingsprogram for deg med rosacea. Du vil under behandling få tett oppfølging av våre kosmetiske sykepleier.

 

Laserbehandling

Mange med rosacea har godt synlige blodkar. Disse kan behandles med laserbehandling. Energien fra laseren blir tatt opp av de røde blodcellene, dette fører til en varmeutvikling som ødelegger blodårene. Laserbehandlingen må gjentas 1-3 ganger for å oppnå ønsket resultat, og dte må gå 4-6 uker mellom hver behandling. Birgitte Sandvik

Birgitte Sandvik

Kosmetisk sykepleier

Kristiansand

Jurate Dremaite

Jurate Dremaite

Kosmetisk sykepleier

Oslo

Carina Stensland

Carina Stensland

Kosmetisk sykepleier

Bodø

Karianne Wiik

Karianne Wiik

Kosmetisk sykepleier

Bergen

Linda Borø

Linda Borø

Kosmetisk sykepleier

Kristiansand

Petra Eckmann

Petra Eckmann

Kosmetisk sykepleier

Strømmen


Behandling hos kosmetisk sykepleier

Månedens kosmetiske tilbud

Her finner du aktuelle tilbud på produkter og behandlinger hos våre kosmetiske sykepleiere.

Se våre tilbud her >

Slik reduserer du risikoen for pigmentflekker

Våren og sommeren er tiden da vi ønsker å være den aller flotteste utgaven av oss selv. Det er deilig når solen titter frem, men er du opptatt av en sunn og frisk hud bør du nyte solen med forsiktighet for å unngå pigmentflekker. Her får du tips for en sunn og flott hud til sommeren!

Les mer >

Facial rejuvenation - Fettransplantasjon til ansikt

Facial rejuvenation - Fettransplantasjon til ansikt

Fettransplantasjon er noe som blir mer og mer etterspurt. Her kan vi bruke eget fett til å forme, fremheve og forsterke ulike deler av ansiktet.

Les mer >

Solskadet hud

Sommeren i Norge er kort, og mange ivrer etter å få en frisk og fin brunfarge, og oppholder seg i solen så mye som mulig. Solen gjør oss godt, men pass på å beskytte huden så du unngår solskader. Våre erfarne hudleger og kosmetiske sykepleiere hjelpe deg med å finne riktig behandling for akkurat din hud.

Les mer >


Bestill konsultasjon

Kontakt meg

Back to top