Skip to Content

Medisinsk peeling

Våre kosmetiske sykepleiere tilbyr effektiv medisinsk peeling som på kort tid gir fantastisk hudforbedring!

Peeling er et engelsk ord og betyr å skrelle. I kosmetisk medisin innebærer det at hudens øverste lag fjernes, slik at ny, frisk hud med yngre utseende kan dannes.

Dette kan peel gjøre for din hud:
• redusere rynker
• reduserer kviser
• reduserer arr
• fjerner pigmentflekker og gi en jevnere hudtone
• gi huden glød
• gjøre huden spenstigere og strammere

Etter en behandling med påføring av peelingprodukt, vil huden din være stram i ca to dager før flassingen begynner. Du kan jobbe som normalt disse to dagene. De fleste begynner å flasse på dag to-tre og det starter først rundt hake- og munnpartiet. Fra nå av vil stramheten avta.

Syv dager er perioden prosessen tar, fra behandlingsdag, to dager med stramhet i ansiktet, to-tre dager med mye flassing og frem til huden er fullstendig helet. Du kan nå glede deg over det flotte resultatet. Samtidig oppnår du bedre effekt av hudprodukter og makeupen sitter bedre.

Husk at du får gratis konsultasjon hos kosmetisk sykepleier med hudanalyse samt rådføring når det gjelder peelingvalg, med tanke på resultat og rekonvalesenstid.

Det er viktig at huden ikke blir utsatt for soleksponering de første fire ukene etter en peelingbehandling, høy solfaktor bør anvendes i ettertid for å beskytte de nye, flotte hudcellene. Det anbefales å planlegge tidspunktet for behandlingen så godt som mulig, slik at det passer i ditt tidsskjema med tanke på flasseperioden som går over ca 3 dager.Birgitte Sandvik

Birgitte Sandvik

Kosmetisk sykepleier

Kristiansand

Jurate Dremaite

Jurate Dremaite

Kosmetisk sykepleier

Oslo

Karianne Wiik

Karianne Wiik

Kosmetisk sykepleier

Bergen

Carina Stensland

Carina Stensland

Kosmetisk sykepleier

Bodø

Linda Borø

Linda Borø

Kosmetisk sykepleier

Kristiansand

Petra Eckmann

Petra Eckmann

Kosmetisk sykepleier

Strømmen


Behandling hos kosmetisk sykepleier

Månedens kosmetiske tilbud

Her finner du aktuelle tilbud på produkter og behandlinger hos våre kosmetiske sykepleiere.

Se våre tilbud her >

Slik holder du huden ung lenger

Slik holder du huden ung lenger

De første synlige tegnene på at huden blir eldre kommer tidligere enn du tror. Heldigvis finnes det ting du kan gjøre for å sette på bremsen.

Les mer >

Slik reduserer du risikoen for pigmentflekker

Våren og sommeren er tiden da vi ønsker å være den aller flotteste utgaven av oss selv. Det er deilig når solen titter frem, men er du opptatt av en sunn og frisk hud bør du nyte solen med forsiktighet for å unngå pigmentflekker. Her får du tips for en sunn og flott hud til sommeren!

Les mer >

Facial rejuvenation - Fettransplantasjon til ansikt

Facial rejuvenation - Fettransplantasjon til ansikt

Fettransplantasjon er noe som blir mer og mer etterspurt. Her kan vi bruke eget fett til å forme, fremheve og forsterke ulike deler av ansiktet.

Les mer >

Solskadet hud

Sommeren i Norge er kort, og mange ivrer etter å få en frisk og fin brunfarge, og oppholder seg i solen så mye som mulig. Solen gjør oss godt, men pass på å beskytte huden så du unngår solskader. Våre erfarne hudleger og kosmetiske sykepleiere hjelpe deg med å finne riktig behandling for akkurat din hud.

Les mer >


Gratis konsultasjon hos kosmetisk sykepleier

Ønsker du time?

Fyll inn dine opplysninger så tar vi kontakt.

Back to top