– Slankeoperasjon var det eneste riktige for meg - en ny retning i livet

slankeoperasjon_tom_1008.jpg

Tom Sandik (30): Gastric sleeve operert på Aleris Overvektsklinikk. Operert av Bent Johnny Nergård

-Jeg har vært overvektig hele livet, og jeg var alltid den største gutten i klassen. Vekten min var en begrensning når det gjaldt å delta på aktiviteter, og det ga meg dårlig selvtillit.

Tom hadde prøvd mange ulike dietter, samt personlige trenere og kostholdsprogram. Noen ganger gikk han ned noen kilo, men så gikk han opp igjen like mange eller fler. Til slutt ble han lei alle fordommene og at vekten hemmet han i å leve det livet han ønsket. Tom veide 124 kilo før han tok slankeoperasjon hos Aleris. 

-Jeg hadde hørt både positive og negative ting om slankeoperasjoner, men etter å ha satt meg litt mer inn i hva det innebar tok jeg kontakt med Aleris Overvektsklinikk. Der møtte jeg god forståelse for mine utfordringer, og mange hyggelige mennesker. På informasjonsmøtet var det fint å møte andre i samme situasjon. Da jeg fikk pratet med kirurgen og ernæringsfysiologen var jeg sikker på at dette var det riktige valget.

Etter operasjonen begynte et nytt liv for Tom. Han syns det var deilig å kjenne på en metthetsfølelse, og han har ikke hatt noen komplikasjoner i ettertid.

-Jeg har aldri angret på at jeg tok operasjonen, men jeg har i tillegg jobbet hardt for å være der jeg er i dag. Nå kan jeg jogge, sykle og gjøre ting jeg ikke klarte før. Dette er det beste valget jeg har gjort i livet mitt. Det eneste jeg angrer på er at jeg ikke gjorde det tidligere.

Ønsker du å komme på en gratis og uforpliktende konsultasjon? Ta kontakt med oss på telefon 22 12 49 91 eller e-post overvektsklinikken@aleris.no.

 

I mars gjennomgikk han bukplastikk på Aleris for å fjerne overflødig hud. 

-Jeg har vært åpen om mitt valg fra dag èn, fordi jeg er stolt av at jeg har klart å gjøre denne livsstilsendringen ved hjelp av slankeoperasjon. Jeg anbefaler alle som ønsker varig vektnedgang og et sunnere liv med nye muligheter om å ta kontakt med Aleris Overvektsklinikk.