Om Aleris Overvektsklinikk

Aleris Overvektsklinikk er en internasjonalt anerkjent klinikk som har gjennomført over 7 000 slankeoperasjoner. Klinikken ble i 2005 grunnlagt av dr. Hjørtur Gislason.

Vi opererer først og fremst gastric bypass og gastric sleeve, men våre kirurger vil alltid gjøre en individuell vurdering av deg som pasient slik at du får den operasjonen som passer deg. Du tilbys komplett oppfølging inntil 5 år etter operasjonen og vi har ingen øvre grense for verken BMI eller alder. Bruk vår BMI-kalkulator for å få anbefaling angående slankeoperasjon.

 

Hvor finner du Aleris Overvektsklinikk?

Overvektsklinikken ligger i 4 etasje på Aleris Sykehus og Røntgen Frogner I Oslo. Ta kontakt for en uforpliktende prat! Telefon 22 12 49 91 eller e-post overvektsklinikken@aleris.no

 

Norges mest erfarne fedmekirurger og største tverrfaglige oppfølgingsteam

Under operasjonen er det alltid to svært erfarne kirurger som opererer sammen. Vi har en døgnåpen sengepost og tilgang til kirurg 365 dager i året. Det er ingen ventetid, og et fagteam er tilstede for å gi deg den tryggheten og hjelpen du trenger før, under og etter operasjon. Les hva du bør tenke på før du velger sykehus for din slankeoperasjon.

 

Les mer om vårt fagteam her

 

Trenger du kostholdsveiledning?

Nå kan vi tilby rådgivning av våre dyktige ernæringsrådgivere. Våre ernæringsrådgivere tilbyr individuelle konsultasjoner med fokus på rett kosthold for din helse. Bestill konsultasjon he

 

Ønsker du andres erfaringer med Aleris Overvektsklinikk?

Vi har mange fornøyde pasienter. Våre pasienter forteller om sine  tanker før, under og etter slanekoperasjon. Les våre pasienters erfaring med slankeoperasjon her.