– Aleris ble redningen min!

– Før operasjonen klarte jeg ikke å leke med sønnen min uten at jeg ble veldig sliten, det var for han jeg bestemte meg for å ta en slankeoperasjon, forteller Karianne Teig. – Jeg var redd for at han skulle oppleve å få en mor som ble syk i tidlig alder. Karianne ble slankeoperert ved Aleris Overvektsklinikk.

-Jeg hadde søkt om offentlig slankeoperasjon, men fikk beskjed om 3-5 års ventetid. I starten var det ok, men en dag trakasserte en ukjent mann meg på Facebook. Han syntes synd på sønnen min som måtte leve med en mor som meg. Jeg falt sammen og ønsket endring med en gang, ikke vente mer, fortsetter Karianne.

Karianne tok tak og ringte til Aleris Overvektsklinikk en fredag. Hun kom på konsultasjon mandag etter helgen, og siden helsetilstanden hennes var stabil fikk hun operasjon kort tid etter. – Aleris ble redningen min! smiler Karianne.

Karianne tenker tilbake på tiden før operasjon. – Jeg husker jeg tenkte før jeg ble trillet inn at når jeg våkner starter mitt nye liv. Jeg hadde bestemt meg for at dette var min sjanse, og at jeg skulle lykkes. Ingen hinder, komplikasjoner eller smerter skulle ødelegge for meg.

Nå, fem år etter, har hun det helt fantastisk. Det har vært noen “humper” på veien i form av tarmslyng og motivasjon, men de har hun tatt på strak arm. – Jeg tar gjerne en tarmslyng i halvåret hvis det skal til for å få det livet jeg har nå. –En som har tatt slankeoperasjon får lett mangler og blir slapp, men bare egen innsats kan gjøre noe med det. Trenger du hjelp og råd, så får du det av fagpersonellet ved Overvektsklinikken, forteller Karianne.

Det kan være vanskelig å holde motivasjonen oppe når kroppen er sliten, men det er viktig å huske på at kroppen har det best når den er frisk, og frisk blir den av å være sunn og aktiv.

– Å være sunn for meg betyr å spise variert og næringsrikt, men jeg kan unne meg en liten bit kake i bursdag, eller en sjokoladebit på lørdag, så lenge jeg gjøre det med måte.

Før mislikte Karianne sterkt å kjøpe klær til seg selv. Nå opplever hun en annen utfordring som hun tar med et smil. -Jeg opplever ofte at klær er for store. Det vil aldri bli noe jeg blir vant til. Det tar tid før hodet henger med på hva som har skjedd med kroppen.

-Følger du rådene, lykkes du!

Oppskriften er enkel, men det krever mye innsats. En slankeoperasjon er ingen enkel løsning, men det er en helt fantastisk løsning når du trenger det, og når du er innstilt på å gjøre den jobben som kreves, avslutter  Karianne og løper for å leke med sønnen sin.

 

Ønsker du å komme på en gratis og uforpliktende konsultasjon? Ta kontakt med oss på telefon 22 12 49 91 eller e-post overvektsklinikken@aleris.no.