Heidi (44) - Skulle ønske jeg hadde tatt slankeoperasjon tidligere

gastricbypass_heidi_1008jpg.jpg

– Jeg er 44 år, har en sønn på 20. Jeg har vært overvektig det meste av livet, spesielt de siste 20 årene. Jeg slet med store ryggproblemer, hodeverk og psoriasis. Livet var et slit til tider med dype depresjoner pga. overvekt.

– En dag fikk jeg en venneforespørsel på Facebook av en nydelig dame som jeg ikke kjente… trodde jeg… Det gikk noen dager før jeg la henne til som venn, men kun av nysgjerrighet. Da så jeg hvem det var! Det var ei gammel venninne som hadde tatt slankeoperasjon på Aleris, hun hadde gått ned 70 kilo på 1,5 år!

– Jeg tok kontakt med henne samme dag og spurte henne ut om Aleris… Der og da forandret livet mitt seg totalt til det bedre. Jeg kontaktet Aleris og innen to måneder var jeg operert. Kiloene rant av meg og jeg var i lykkerus :))) Ryggproblemene forsvant helt, hodeverken er så å si borte, psoriasisen er helt vekk!! Ja, alle plagene jeg hadde er vekk!!

Bildene er tatt 1,5 år etter operasjon hvor hun er 75 kilo lett .

Oppdatering fra Heidi

– Nå veier jeg 69 kg, migrene og ryggsmerter er helt borte:) Selvtilliten er det ingenting å klage på. Jeg har ikke hatt noen form for komplikasjoner etter operasjonen. Jeg liker å holde meg i form og jogger 1 mil annenhver dag.  

 

Ønsker du å komme på en gratis og uforpliktende konsultasjon? Ta kontakt med oss på telefon 22 12 49 91 eller e-post overvektsklinikken@aleris.no.