Fjerne overflødig hud etter slankeoperasjon

overflødighud.png

Et stort vekttap kan føre til store mengder løs hud på kroppen. Det er ikke alle som får plager av dette, men for mange kan denne løse huden virke hemmende på normal funksjonalitet, gi hudplager og være til sjenanse utseendemessig. Aleris tilbyr plastisk kirurgi for å fjerne den overflødige huden. Du er velkommen til en gratis og uforpliktende konsultasjon.

Alle som er fedmeoperert hos Aleris får 10% rabatt på plastisk kirurgi for å fjerne løs hud etter slankeoperasjon. Etter operasjonene kan man forvente at de fysiske plager man hadde med løshuden er borte og at man har oppnådd en god og tilfredsstillende forbedring av fasong.

Rune gikk ned 150 kilo og fikk fjernet overflødig hud hos Aleris. Her forteller han om sin erfaring:

 

Offentlig avtale

Dersom det foreligger medisinsk indikasjon for et inngrep, kan dette bli dekket av det offentlige. Aleris har avtale med flere av helseregionene. Hvis du ønsker å få en slik operasjon dekket, må fastlegen sende en henvisning til et av sykehusene over, som vil bli vurdert av plastikkirurg hos oss. De som ser ut til å oppfylle kravene for å få dette dekket, blir så innkalt til konsultasjon hvor plastikkirurgen gjør en endelig vurdering.

Når kan jeg få fjernet overflødig hud?

  • Når vektmålet ditt er nådd
  • Det må ha gått minimum 2 år etter en
   fedmeoperasjon, og vekten må ha vært stabil
   i 6 måneder
  • Du må være frisk og i god form
  • Du må slutte med røyk og snus minimum 6 uker før operasjon

Aleris tilbyr plastisk kirurgi i følgende byer:

 Les mer om plastisk kirurgi etter stort vekttap