– Min historie om veien til et normalvektig liv!

Christine_fornaa_1008.jpg

– Jeg er en blid og fornøyd dame på 30 år og har alltid vært sosial og hatt ett rikt liv med mye fart og spenning. Jeg har vær aktiv hele livet med fotball, dans, svømming og nå innebandy.

– Jeg har vært overvektig siden 1 klasse og jeg ble bare større og større. Har alltid fått mye støtte fra familien, men vekten gikk fortsatt oppover etter diverse besøk hos ernæringsfysiologer og leger.

– Livet mitt tok en brå vending da jeg tok valget og reiste til Nimi hønefoss. Var på ett treningsopphold med alt tilrettelagt i 4 måneder og litt til med oppfølging ett år etterpå. Det var deilig og kjenne kroppen leve og vekten gikk ned 50 kg. Dette holdt jeg vedlike i 3 år etterpå med personlig trener, jobb og bare meg selv og tenke på.

– En dag havnet jeg i en bilulykke og kroppen måtte hvile fra trening og maten ble en trøst igjen. Jeg fikk en velskapt sønn, men også 30 kg ekstra på kroppen som jeg ikke fikk av meg.

– Jeg tok min livsavgjørelse når vekten viste 150,3 kg. Skal jeg være en god og aktiv tilstedeværende samboer og mor og en kollega som kan være tilstedet på jobb må jeg endre meg. Veien gikk til aleris og en gastric bypass. Nå er jeg 70 kg mindre, og livet er fantastisk, jeg spiller innebandy og kan gjøre akkurat hva jeg vil.

– Dette har vært en drøm og nå er det viktig og holde løpet videre. Etter 3 års oppfølging nå så har vekten vært stabil i ca ett år og jeg trives godt. Jeg vil si at ingen ting er en selvfølge og det er en gratis reise i noen år, men det er viktig og henge med og ta vare på det man har fått i gave ved en slik avgjørelse.

 

Ønsker du å komme på en gratis og uforpliktende konsultasjon? Ta kontakt med oss på telefon 22 12 49 91 eller e-post overvektsklinikken@aleris.no.