Nyhetsbrev: Brukerbetingelser og samtykke til behandling av personopplysninger

Aleris Nyhetsbrev er et nyhetsbrev som sendes per e-post. Aleris Helse AS bruker e-posttjenesten Mailchimp for utsendelse av nyhetsbrev. I utsendelsene vil du få informasjon om kampanjer og helsetips fra Aleris Helse sine fagfolk.

For å få tilsendt Aleris sitt nyhetsbrev må du registrere ditt navn og din e-postadresse og samtykke til våre brukerbetingelser. Du vil bli bedt om å bekrefte påmeldingen ved en automatisk e-post som blir sendt ut til oppgitt e-postadresse. Om du velger å ikke bekrefte e-posten, vil ikke din e-postadresse og ditt navn bli registrert hos oss, og du vil ikke motta vårt nyhetsbrev. Dette gjør vi for å være sikre på at riktig mottaker mottar våre utsendelser.

Når du registrerer deg for å motta nyhetsbrevet samtykker du til at vi kan sende deg 1-2 e-poster i måneden med gratis informasjon om våre helsetjenester. Du samtykker også til at vi måler åpningsgrad og klikk på linker i nyhetsbrevet etter hver utsendelse. I forbindelse med dette blir din IP-adresse registrert hos Mailchimp. Denne er det kun Mailchimp som har tilgang til

Navn, e-post og IP-adresse vil bli behandlet og lagret av Mailchimp i USA. Navn og e-post adresse vil i tillegg være synlig for de som jobber i kommunikasjonsavdelingen til Aleris Helse AS og Geta AS.

Du kan når som helst endre dine personlige opplysninger eller melde deg av denne tjenesten. Dette gjør du ved å gå inn på vårt siste nyhetsbrev, og trykke på avmeldingslinken. Du kan også velge å fortelle hvorfor du ikke ønsker å motta nyhetsbrevet fra oss. Dette er frivillig og du vil uansett bli tatt bort fra listen selv om du velger å ikke fortelle hvorfor. Om du velger å melde deg av nyhetsbrevet vil all informasjon om deg bli slettet fra vår konto i Mailchimp.

Aleris Helse AS vil ikke bruke dine opplysninger til annen markedsføring eller andre tjenester enn til å sende ut dette nyhetsbrevet.

Behandlingsansvarlig er:

Aleris Helse AS

Org nr 943545634

Adresse: Fredrik Stangs gate 11-13

0264 Oslo

22541000

Info.oslo@aleris.no

 

Personvernombud:

Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange v/ Advokat Katrine Malmer-Høvik

E-post: personvernah@sand.no telefon 22814500

Vi bruker følgende underleverandører (databehandlere) for denne tjenesten:

Mailchimp        
Leverandører av programvare for nyhetsbrev som blir brukt for oppsett og utsendelser av nyhetsbrev, inkludert rapportering.

Geta AS              
Utvikler av design av nyhetsbrevet.

All data blir lagret på Mailchimp sine servere i USA. 

Til toppen av siden