Bedriftsavtaler

bedriftsavtale_1008.jpg

Aleris tilbyr skreddersydde helsetjenester til din bedrift. Bedriftsavtale med Aleris gir merverdi både for bedriften og de ansatte. Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om hvordan vi kan løse behovene til dine ansatte.

Vi har et bredt tilbud av tjenester til bedrifter. Vi tilbyr tre ulike helsekontroller; basis, utvidet og Executive Health. Vi kan også skreddersy løsninger som ivaretar behovene til akkurat din bedrift.Som Norges største private kjede av sykehus og medisinske sentre har vi spesialister innen en lang rekke medisinske fagfelt, og avansert medisinsk utstyr samlet under ett tak. I tillegg til helsekontroller tilbyr vi time på dagen til våre allmennleger og tilgang til spesialister uten ventetid og henvisning.Vi tilbyr også influensavaksine og reisevaksinasjon.

Vi anbefaler også at dine ansatte melder seg inn i Aleris for tilbud og informasjon, dette er gratis, og gjelder for hele familien.

Dersom din bedrift er pålagt eller ønsker bedriftshelsetjeneste kan Aleris tilby dette. Bedriftshelsetjeneste tilbyr vi sammen med våre samarbeidspartnere.

Les hva noen av våre kunder sier om oss:

"Norges Varemesse har som del av sitt forebyggende helsearbeid i en årrekke benyttet Aleris som leverandør av helsekontroll for medarbeiderne. Vi er meget godt fornøyd med samarbeidet og hva Aleris med sitt kunnskapsrike og serviceinnstilte personale leverer!" Sidsel Forsang Stangebye, administrasjonssjef i Norges Varemesse

« Vi har i flere år benyttet Aleris som vår bedriftshelsetjeneste, og er veldig fornøyd med det. Aleris er profesjonelle og tilgjengelige. Time fås på kort varsel.» 

Gry Bache-Svendsen, Norgesgruppen Data AS

For mer informasjon om våre bedriftsavtaler, ta kontakt med:

Strømmen:

Marie Ulriksen, tlf 63 80 56 17,e-post: marie.ulriksen@aleris.no

Oslo:

Anne Karine Bergene, tlf 920 35 201, e-post: anne.karine.bergene@aleris.no

Trondheim:

Christer Mohn, tlf: 905 12 345, e-post: christer.mohn@aleris.no

Bergen:

Astri Susanne Andersen, tlf: 55 59 99 99, e-post:  astri.susanne.andersen@aleris.no