Skip to Content

Par- og samtaleterapeut

Tilgjengelig både via fysisk møte og videokonsultasjon. 

Vår terapeut har lang erfaring med kommunikasjon innen ulike relasjoner. Ønsker du hjelp til å prate med partneren, barna eller andre du ønsker en god relasjon med? Hos oss er det ingen ventetid, og du trenger ikke henvisning. 

Alle mennesker opplever vanskelige perioder i livet. Sammen med vår terapeut kan du få hjelp til å snakke om dine utfordringer og å finne noen verktøy som kan hjelpe deg.

 

Bestill time hos våre samtaleterapeut:

Finn tid som passer deg i vår web-booking

 

Emosjonsfokusert terapi

I emosjonsfokusert terapi er målet å hjelpe pasienter til å benytte sine emosjonelle ressurser for å orientere seg i verden. Emosjonsfokusert terapi går ut på å forstå og endre vanskelige og fastlåste følelser. Det er følelsene våre som avgjør hvordan vi har det, hvordan vi tenker, hvordan vi forstår oss selv og andre. Som igjen avgjør hvordan vi oppfører oss. Kjenner du godt til egne følelser kan du også jobbe med å bruke de for å hjelpe deg selv i riktig retning.

 

Kognitiv terapi

Kognitive terapi tar utgangspunkt i hva vi tenker, og hvorledes dette virker inn på våre følelser og handlinger. Våre tanker spiller en stor rolle i utviklingen og opprettholdelsen av psykiske lidelser. Behandlingen dreier seg derfor om problemløsning og endring i tanker og handlemåter. Ved kognitivt terapi vil du få noen verktøy som vil hjelpe deg til å endre tenkemåte og adferd i hverdagen. Dessuten anvendes kognitive tilnærminger til stressmestring og for å fremme prestasjoner.

 

Vår terapeut utfører:

-Samtaleterapeut Stine Marie Ferd var veldig lyttende og analytisk i måten hun tok imot meg og mine utfordringer. Jeg fikk raskt tillitt til henne og mener jeg fikk godt utbytte av samtalene, både privat og som leder.

Tine, pasient hos Stine Marie Ferd

Samtaleterapeut Stine Marie Ferd

Stine Marie Ferd jobber som parterapeut og kognitiv-terapeut ved Aleris Frogner.

Les mer om hennes bakgrunn >

Jeg fikk sortert tanker både privat og i jobbsammenheng

- Samtaler med terapeut Stine Marie Ferd ved Aleris var et tilbud fra min arbeidsgiver under koronapandemien, forteller Tine.

Les hele erfaringen her >


Fyll inn dine opplysninger så tar vi kontakt.


Back to top