Skip to Content

Hudlaser

Hudlegene ved Aleris behandler de fleste hudsykdommer, og ved flere av avdelingene våre tilbyr vi hudbehandling med PDL-laser.

PDL-laseren Vbeam Perfecta regnes som gullstandarden og er den mest solgte PDL-laseren i verden. Den er trygg og enkel å bruke for å behandle vaskulære, pigmenterte og enkelte upigmenterte hudlesjoner med få bivirkninger.

En PDL-laser vil typisk kunne behandle:

  • Rosacea
  • Røde kinn
  • Rød nese/portvinsnese
  • Spindelvedårer
  • Senile hermangiomer/karnøster
  • Røde arr
  • Pigmentflekker

Laseren virker ved at den sender ut et sterkt lys med høy energi inn i den øvre delen av huden(epidermis). Energien blir tatt opp av de røde blodcellene. Det fører til varmeutvikling som fjerner eller reduserer synlige overflatiske blodårer og rødhet i huden uten å skade. Antall behandlinger avhenger av hvor dypt i huden forandringene sitter. Behandlingen utføres av hudlege, og anses som svært trygg. Bivirkninger som rødhet, hevelse og svie i huden kan forekomme, men disse går som oftest over i løpet av et par dager.

Det er viktig at du ikke får sol på de aktuelle hudområdene de siste fire ukene før du skal behandles med laser. Du må også utvise forsiktighet og benytte sunblock i fire uker etter behandlingen.
Priser medisinsk senter

Priser medisinsk senter

Prisene gjelder fra 1. februar 2019. Aleris dekker et bredt tilbud av fagområder, og vi kan derfor ofte tilpasse løsninger basert på individuelle behov.

Se priser >

Hudlege på Strømmen

Hudlege på Strømmen

Våre hudleger utreder og behandler både kroniske og akutte hudsykdommer. Det er kort ventetid og henvisning er ikke nødvendig.

Les mer >

Hudlege i Oslo

Hudlege i Oslo

Vi har hudleger både på Frogner og på Majorstuen. Det er kort ventetid og henvisning er ikke nødvendig.

Les mer >

Gode tips til deg som får tørr vinterhud!

Gode tips til deg som får tørr vinterhud!

Temperaturen kryper nedover, og mange av oss kjenner værskiftet på kroppen. Kanskje klør du ekstra mye på leggene, eller du har oppdaget røde nupper på huden til barnet ditt?

Les mer >

Private helsetjenester øker i popularitet

Private helsetjenester øker i popularitet

En ny undersøkelse viser at flere har en positiv innstilling til private helsetjenester enn først antatt.

Les mer >

Hudlege i Stavanger

Hudlege i Stavanger

Vi har hudleger både på Hinna Park og på Colosseum, på dagtid og kveldstid.

Les mer >


Back to top