Jeg kan virkelig anbefale Aleris til de som ønsker en hjertesjekk

Jeg oppsøkte hjertelege hos Aleris fordi jeg opplevde høy, urytmisk puls ved fysisk aktivitet, slik som sykling og spinning.

Dette har skjedd en gang tidligere, og da fikk jeg avdekket at jeg hadde hjerteflimmer. Dette skjedde via bedriftslegen på min forrige arbeidsplass, som henviste meg til Haukeland. Her måtte jeg vente veldig lenge på å slippe til, så da jeg kjente igjen de samme symptomene jeg hadde hatt den gangen, ble jeg sendt til Aleris via en forsikringsavtale vi har på jobben.

Jeg fikk raskt time, og fikk god behandling og medisiner. Jeg var hos en fantastisk hjertespesialist, og det er et skikkelig opplegg de har hos Aleris, det skal de ha. Vil også skryte litt av sykepleier Sigrid Holmås, en utrolig hyggelig og flink dame. 

Jeg føler meg frisk i dag, og går til jevnlige kontroller hos Schei på Aleris. Hvis jeg lurer på noe får jeg alltid raskt svar, enten direkte når jeg ringer, eller så blir jeg ringt opp igjen samme dag av legen. Jeg kan virkelig anbefale Aleris til de som måtte ønske en hjertesjekk

Mann (44)