Skip to Content

HjerteflimmerPasienterfaring hjerteflimmersjekk

- Hjerteflimmersjekken var en veldig fin pulssjekk for meg som løper mye. Jeg løper til tider veldig lange løp, som kan være en belastning for hjerte. Det er derfor en trygghet i å nå vite av alt er som det skal. Jeg hadde på måleren i tre dager. Den var ikke ubehagelig å ha på og jeg kunne lett følge med på appen underveis i målingen. Pulsverdiene mine var helt normale, også under belasting . Planen er å ta samme sjekk igjen om noen år, for å ha kontroll på at jeg har et sunt hjerte.

Jeg kan trygt anbefale den videre! Harald (46 år), maraton og ultraløper

Les mer om hjerteflimmersjekk her

Hjertespesialist: – Disse symptomene må du være obs på om du trener mye

Her er rådene fra hjertelegen til deg som har en aktiv hverdag.

Les mer

- Kvinner har gjerne mer uspesifikke symptomer på hjertesykdom

Hjerte- og karsykdommer er en av de hyppigste dødsårsaken i Norge, og mange har en eller flere risikofaktorer uten å vite om det. 

Les mer

Sjekker hjertet til idrettsutøvere

Er du konkurranseidrettsutøver eller trener hardt, kan hjerteutredning være viktig for å finne ut om du er i risikosonen for hjerte- og karsykdommer.

Les mer

Dette bør du sjekke hvis hjertet ditt løper løpsk

Uskyldig hjertebank eller hjerteproblemer?

Les mer

Hjertehelse og trening

Er det farlig for hjertet vårt om vi begynner å trene hardt? Bør nybegynneren eller den topptrente være mest oppmerksom?

Les mer

Jeg kan virkelig anbefale Aleris til de som ønsker en hjertesjekk

Jeg oppsøkte hjertelege hos Aleris fordi jeg opplevde høy, urytmisk puls ved fysisk aktivitet, slik som sykling og spinning.

Les mer
Back to top