Skip to Content

Konsultasjon gynekolog

Har du behov for konsultasjon hos gynekolog? Aleris har mange gynekologer med lang erfaring innen både utredning og behandling av gynekologiske sykdommer og plager.

Våre gynekologer gjennomfører en innvendig ultralyd rutinemessig ved alle gynekologiske undersøkelser. Dette er inkludert i prisen.

Det er viktig med en gynekologisk undersøkelse om du har symptomer eller plager fra underlivet. Undersøkelsen gjøres for å vurdere, utrede eller avkrefte mulig sykdom. På undersøkelsen er det også mulig å ta celleprøver av livmorhalsen eller andre aktuelle prøver av vev.

 

Våre gynekologer tilbyr tjenester som: 

  • Celleprøve
  • Prevensjonsveiledning
  • Behandling av kjønnsykdommer
  • Tidlig ultralyd ved svangerskap
  • etc.

 

Hva burde jeg vite om innvendig ultralyd?

Innvendig ultralyd er ikke farlig. Det brukes lydbølger og ingen stråling. Det er vanligvis ikke smertefullt å ta denne undersøkelsen. I tidlig graviditet (circa til svangerskapsuke 12) må man ta ultralyd fra skjeden for å kunne se fosteret (se lengre ned). Dette er ikke forbundet med økt risiko for en sponanabort. Les mer om ultralyd hos gynekolog her

 

Celleprøve hos gynekolog

Det er anbefalt å ta celleprøven regelmessig for å oppdage celleforanringer i livmoren. Celleprøve er en viktig undersøkelse i forbindelse med forebygging og diagnostisering av kreftsykdom. 

 

 

 Kristin Lyng

Kristin Lyng

Gynekolog

Oslo

Katrine Kirial

Katrine Kirial

Gynekolog

Stavanger

Tina Tellum

Tina Tellum

Gynekolog

Oslo

Anita Dresmane

Anita Dresmane

Gynekolog

Trondheim

Kristina Sole

Kristina Sole

Gynekolog

Oslo


Back to top